Shopping Cart

Gratis verzending vanaf 50 euro

Zelf een muurcirkel maken?

Zelf ‘n muurcirkel maken? Dan ben je op printmyart.nl op het goede adres. Naast onze vaste collecties aan muurcirkels zoals bezienswaardigheden over de wereld, onze razendpopulaire oude meesters collectie of onze samenwerking met Printmijnstad, kan je ook je eigen muurcirkel maken. Upload een leuke vakantiefoto, foto van je (klein)kinderen of vrienden en hang ‘m op aan je muur. Zo gepiept!

Hoe maak je je eigen muurcirkel?

Een eigen foto uploaden

Heb je een familiefoto of vakantiekiek die je wil vereeuwigen aan de muur op een unieke manier? Laat ‘m afdrukken op een muurcirkel. Via deze link kun je een foto uploaden. Zorg dat de kwaliteit van de foto goed is: ten minste 2000 x 2000 pixels voor het beste resultaat. Gebruik geen foto’s die zijn doorgestuurd via Whatsapp, dat gaat vaak ten koste van de kwaliteit. Voordat we ‘m afdrukken, sturen we je eerst een mailtje terug met daarin het voorbeeld. Zorg dus dat je je mail in de gaten houdt en eventueel ook je spambox in de gaten houdt wanneer je binnen 3 werkdagen niets hebt ontvangen. 

Je eigen reisherinnering op een muurcirkel

Ben jij net als ons gék op reizen? Leg dan de mooiste plekken op de wereld vast op een muurcirkel! Via deze link kun je aangeven in welke kleur je de kaart, achtergrond en pinpoints wil. Vervolgens vragen we via een mailtje naar de plekken die je wilt aangegeven op de kaart. Vanuit daar maken we een voorbeeld en na akkoord brengen we ‘m in productie. 

Zodra je akkoord hebt gegeven, gaat de gepersonaliseerde muurcirkel in productie. Omdat het om gepersonaliseerde producten gaat, kun je die niet retourneren. 

Waar moet je nog meer aan denken als je je eigen muurcirkel maakt?

Fotorechten

Niet alle plaatjes zijn geschikt om te laten afdrukken. Je mag niet zomaar een plaatje van internet plukken en dit laten printen op je cirkel, in verband met de rechten van de eigenaar. Je eigen geschoten plaatjes zijn altijd prima.

Heb je een ander plaatje in gedachten wat je graag wilt gebruiken? Check dan bij de eigenaar van de plaat of je deze foto mag gebruiken. Ook de foto’s van gratis stockfoto-sites zijn vaak vrij om te gebruiken op bijvoorbeeld je website, maar zijn niet bedoeld voor distributie. Pas hier dus mee op. Heb je vragen over of je een foto wel of niet mag gebruiken? Dan helpen we je graag. Stuur hiervoor een mailtje naar [email protected] en wij denken graag mee over jouw gepersonaliseerde muurcirkel.

Kwaliteit

Zorg dat je een een foto van goede kwaliteit aanlevert. Dat betekent dus minimaal 2000 x 2000 pixels. Hoe groter, hoe beter. Zorg dat je foto’s op je telefoon naar je computer via WeTransfer stuurt. Niet via Whatsapp of social media, want daarmee verkleint de kwaliteit. 

Retourbeleid van muurcirkels met eigen foto

Vanwege de duurzaamheidsgedachte én omdat het een eigen foto betreft, is het niet mogelijk om gepersonaliseerde muurcirkels te retourneren. Uiteraard zorgen we ervoor dat de muurcirkel in optimale staat bij jou terecht komt. Mocht je daarover vragen hebben, dan kan je een mailtje sturen naar ons.

Van welk materiaal wordt de muurcirkel gemaakt?

Onze muurcirkels worden gemaakt van kunststof (forex) en aluminium (dibond). De kunststof-versie is dun, licht en heeft een goede inkthechting. De aluminium-versie is zwaarder en heeft een lichte glanslaag. De aluminium muurcirkel is bestand tegen weer en wind en kan je dus ook buiten hangen. 

Onze standaard collecties 

Je kunt niet alleen bij ons je eigen muurcirkel zelf maken, maar ook kiezen uit een aantal collecties. We hebben prints van bekende en onbekende talenten, waaronder een aantal unieke collecties die exclusief bij Print My Art te krijgen zijn.  

Gratis verzending

vanaf 50 euro

Niet goed?

Binnen 30 dagen retourneren

4,1 van 5 sterren

Op Trustpilot

100% Veilig Afrekenen

Creditcard / IDEAL / Bancontact / Belfius

Voordat je vertrekt... wil je 10% korting op je volgende muurcirkel?

Nadat je het formulier hebt ingevuld ontvang je een mail in je inbox met daarin de kortingscode. Ook houden we je maximaal twee keer per maand op de hoogte van nieuwe collecties en acties. Hiervoor kun je je altijd uitschrijven.