Shopping Cart

Gratis verzending vanaf 50 euro

Wooncirkels van Print My Art

Een lege, saaie woonkamer zonder leuke accessoires en bijpassende meubels is hetzelfde als Bassie zonder Adriaan. Chips zonder dipsaus en Trump zonder oranjekleurige huidskleur. Kortom: het plaatje is niet compleet. Misschien heb je net een nieuw huis gekocht of sta je op het punt om je woonkamer onder handen te nemen. Vergeet dan niet de muren aan te kleden. En eerlijk is eerlijk, hoe kan dat nou beter dan met een paar wooncirkels aan de muur?

Wat is een wooncirkel?

Bij de term ‘wooncirkels’ denk je misschien aan een groep mensen die samenwonen. In deze context gebruiken we het anders: dit zijn muurdecoraties in de vorm van een cirkel, met vrolijke prints erop. Andere termen zijn muurcirkelswandcirkels of roundies.

Wooncirkels voor binnen én buiten

Wist je dat je de wooncirkels binnen én buiten kunt ophangen? Onze aluminium varianten (dibond) zijn twee aluminium platen met daartussen geschuimd polyethyleen. Ze geven een mooie glans en kunnen iedere weersomstandigheid aan: van wind, regen, hagel tot sneeuw en zon. Onze kunststof wooncirkels (forex) zijn wat dunner, lichter en hebben een goede inkthechting. Ze zijn in verhouding tot de aluminium versie iets goedkoper, maar blijven alleen binnen mooi.  Kijk dus bij de keuze van de wooncirkel altijd even naar het materiaal. Bekijk de hele collectie wandcirkels via deze link of bekijk hieronder een aantal voorbeelden.

Waarom zijn de wooncirkels van Print My Art zo bijzonder?

Je wordt tegenwoordig doodgegooid online met interieurshops, wanddecoraties en zelfs verschillende shops met wooncirkels. Maar niet overal kan je cirkels bestellen die passen bij bij jouw interieur. Op veel webshops vind je veel wooncirkels of andere wanddecoraties met dezelfde prints. Maar wij werken daarnaast ook exclusief samen met artiesten en fotografen om ervoor te zorgen dat je een cirkel met een unieke plaat erop kan bestellen. Dat betekent dat je die wooncirkels nergens anders kan vinden!

Staat je favoriete wooncirkel er niet tussen?

Dan kan je ook een eigen foto uploaden. Een leuke familiefoto of mooie plaat die je op vakantie hebt geschoten kan je laten vereeuwigen op een cirkel. Zorg voor een goede kwaliteit foto (liefst met een fototoestel gemaakt en niet verkleind via WhatsApp). Je kunt hier je foto uploaden en afrekenen. Voordat de eigen wooncirkel in productie wordt genomen, checken we eerst de kwaliteit en doen we een voorstel. Daarna wordt ‘ie pas naar de persen van de drukkerij gestuurd. Je kunt eigen uploads namelijk niet retourneren.

Wat kost een wooncirkel?

Hoeveel een cirkel kost is afhankelijk van het materiaal en het formaat. Je hebt de keuze tussen kunststof en aluminium en de doorsnede varieert tussen de 40 en 100 cm. De prijzen variëren daarmee tussen de 39,95 – 144.95 euro. Bekijk de producten en je ziet per formaat en materiaal de juiste prijs.

Gratis verzending

vanaf 50 euro

Niet goed?

Binnen 30 dagen retourneren

4,1 van 5 sterren

Op Trustpilot

100% Veilig Afrekenen

Creditcard / IDEAL / Bancontact / Belfius

Voordat je vertrekt... wil je 10% korting op je volgende muurcirkel?

Nadat je het formulier hebt ingevuld ontvang je een mail in je inbox met daarin de kortingscode. Ook houden we je maximaal twee keer per maand op de hoogte van nieuwe collecties en acties. Hiervoor kun je je altijd uitschrijven.