Shopping Cart

Gratis verzending vanaf 50 euro

Wandcirkels van Print My Art

Thuiskomen in een saaie, lege woonkamer is hetzelfde als friet zonder mayonaise. Cola zonder Bacardi en een Nederlander die geen kaas lust. Kortom: het klopt niet helemaal. Misschien heb je net een nieuw huis gekocht of sta je op het punt om je woonkamer onder handen te nemen. Vergeet dan niet de muren aan te kleden. En eerlijk is eerlijk, hoe kan dat nou beter dan met een stel wandcirkels?

Wat is een wandcirkel?

Een wandcirkel hang je op aan je muur en het fleurt iedere ruimte in één klap op. We hebben verschillende collecties of je kunt je eigen foto uploaden in een wandcirkel. De ronde vormen zijn een mooie afwisseling met een strak, industrieel of Skandinavisch interieur.

Wandcirkels voor binnen én buiten

Wist je dat je de wandcirkels binnen én buiten kunt ophangen? Onze aluminium varianten (dibond) zijn twee aluminium platen met daartussen geschuimd polyethyleen. Ze geven een mooie glans en kunnen iedere weersomstandigheid aan: van wind, regen, hagel tot sneeuw en zon. Onze kunststof wandcirkels (forex) zijn wat dunner, lichter en hebben een goede inkthechting. Ze zijn in verhouding tot de aluminium versie iets goedkoper, maar blijven alleen binnen mooi.   Kijk dus bij de keuze van de muurcirkel altijd even naar het materiaal van de muurcirkel. Bekijk de hele collectie wandcirkels via deze link of bekijk hieronder een aantal voorbeelden.

Wat maakt de wandcirkels van Print My Art zo bijzonder?

Je wordt tegenwoordig doodgegooid online met interieurshops, wanddecoraties en zelfs verschillende shops met wandcirkels. Maar niet overal kan je wandcirkels bestellen die passen bij bij jouw interieur. Op veel webshops vind je veel dezelfde afbeeldingen terugkomen. Deze platen zijn populair en worden door dezelfde aanbieders gebruikt. Maar wij werken daarnaast ook exclusief samen met artiesten en fotografen om ervoor te zorgen dat je een wandcirkel met een unieke plaat erop kan bestellen. Dat betekent dat je die wandcirkels nergens anders kan vinden!

Staat je favoriete wandcirkel er niet tussen?

Dan kan je ook een eigen foto uploaden. Een leuke familiefoto of mooie plaat die je op vakantie hebt geschoten kan je laten vereeuwigen op een muurcirkel. Zorg voor een goede kwaliteit foto (liefst met een fototoestel gemaakt en niet verkleind via WhatsApp). Je kunt hier je foto uploaden en afrekenen. Voordat de eigen muurcirkel in productie wordt genomen, checken we eerst de kwaliteit en doen we een voorstel. Daarna wordt ‘ie pas naar de persen van de drukkerij gestuurd. Je kunt eigen uploads namelijk niet retourneren.

Wat kost een wandcirkel?

Hoeveel een muurcirkel kost is afhankelijk van het materiaal en het formaat. Je hebt de keuze tussen kunststof en aluminium en de doorsnede varieert tussen de 40 en 100 cm. De prijzen variëren daarmee tussen de 39,95 – 144.95 euro. Bekijk de producten en je ziet per formaat en materiaal de juiste prijs.

Gratis verzending

vanaf 50 euro

Niet goed?

Binnen 30 dagen retourneren

4,1 van 5 sterren

Op Trustpilot

100% Veilig Afrekenen

Creditcard / IDEAL / Bancontact / Belfius

Voordat je vertrekt... wil je 10% korting op je volgende muurcirkel?

Nadat je het formulier hebt ingevuld ontvang je een mail in je inbox met daarin de kortingscode. Ook houden we je maximaal twee keer per maand op de hoogte van nieuwe collecties en acties. Hiervoor kun je je altijd uitschrijven.