fbpx

Wandcirkel groot

Wandcirkels groot of klein – ze passen thuis in ieder interieur. Van een industrieel tot klassiek en van modern tot minimalistisch interieur. Door ons enorme aanbod aan wandcirkels vind je er altijd een die jouw huis tot een thuis omtovert.

Zoek je ‘n muurcirkel groot of klein? Bij Print My Art moet je zijn

Een grote muurcirkel is een echte eyecatcher aan je muur en maakt iedere andere decoratie bijna overbodig. Heb je ‘n lege wand? Dan mag een grote muurcirkel niet missen aan je muur. Of combineer grote en kleine muurcirkels met elkaar voor een speels effect. Wist je dat onze standaard collectie muurcirkels een diameter tot wel 100 cm hebben?

Die grote wandcirkel kan je gemakkelijk bestellen door in alle collecties je favoriet te kiezen en het juiste formaat aan te klikken.

De formaten van onze grote wandcikrels

Onze wandcirkels zijn in verschillende maten te vinden: 40, 60, 80 en 100 cm doorsnede. Grote wandcirkels zijn er vanaf 80 cm. Staat er een muurcirkel in de webshop die je in een ander (groter) formaat zou willen? Dat kan! We maken dan een maatwerk product voor je en zorgen dat ‘ie helemaal past bij jouw interieur. Stuur hiervoor een mail naar [email protected].

Een grote wandcirkel met je eigen foto

Staat de print die jij zoekt niet in onze collectie? Of wil je graag je familie of een ander kiekje laten printen op een grote wandcirkel? Dan kan je ook een eigen foto uploaden. Na afrekenen ontvangen wij de foto, controleren we de kwaliteit, sturen een voorbeeld en vervolgens wordt de wandcirkel in productie genomen. Binnen enkele werkdagen wordt jouw wandcirkel bezorgd.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.