Shopping Cart

Gratis verzending vanaf 50 euro

Je wandcirkel buiten ophangen

Tijd om wat kleur en gezelligheid aan te brengen in de tuin. De wilde haren van de grasmat trimmen, de gezellige loungeset uitdossen en een aantal decoraties in je tuin. Het nadeel van decoraties is dat ze weersbestendig moeten zijn: anders kan je ze iedere keer in en uitladen uit de schuur.  Onze wandcirkels zijn geschikt voor binnen én buiten. Je wandcirkel buiten ophangen zorgt dus voor een sfeervolle tuin. 

De materialen van onze muurcirkels 

Onze wandcirkels worden gemaakt van kunststof (forex) en aluminium (dibond). Laatstgenoemde materiaal is perfect voor buiten: hagel, sneeuw, regen of storm maakt geen kans. De muurcirkel bestaat uit twee aluminium platen met daartussen een polyethyleen laag. De wandcirkel blijft ook buiten mooi en het materiaal verroest niet. Wil je je wandcirkel buiten ophangen? Kies dan je favoriete product uit en selecteer ‘aluminium’. De wandcirkel wordt geleverd met een weersbestendige ophangset.

Een wandcirkel voor buiten met eigen foto

Staat de print die jij graag op een wandcirkel wil zetten niet op onze webshop? Of wil je graag je familie of een ander kiekje laten printen je wandcirkel voor buiten? Dan kan je ook een eigen cirkel maken. Je uploadt je foto, rekent af, wij controleren de kwaliteit, sturen een voorbeeld en vervolgens wordt de muurcirkel in productie genomen. Binnen enkele werkdagen wordt jouw wandcirkel bezorgd.

Gratis verzending

vanaf 50 euro

Niet goed?

Binnen 30 dagen retourneren

4,1 van 5 sterren

Op Trustpilot

100% Veilig Afrekenen

Creditcard / IDEAL / Bancontact / Belfius

Voordat je vertrekt... wil je 10% korting op je volgende muurcirkel?

Nadat je het formulier hebt ingevuld ontvang je een mail in je inbox met daarin de kortingscode. Ook houden we je maximaal twee keer per maand op de hoogte van nieuwe collecties en acties. Hiervoor kun je je altijd uitschrijven.