fbpx

Wandcirkel buiten

Tijd om wat kleur en gezelligheid aan te brengen in de tuin. De wilde haren van de grasmat trimmen, de gezellige loungeset uitdossen en een aantal decoraties in je tuin. Het nadeel van decoraties is dat ze weersbestendig moeten zijn: anders kan je ze iedere keer in en uitladen uit de schuur.  Onze wandcirkels zijn geschikt voor binnen én buiten.

Je wandcirkel buiten ophangen

Onze wandcirkels worden gemaakt van kunststof (forex) en aluminium (dibond). Laatstgenoemd materiaal is perfect voor buiten: hagel, sneeuw, regen of storm maakt geen kans. De wandcirkel blijft mooi en het materiaal verroest niet. Wil je je wandcirkel buiten ophangen? Kies dan je favoriete product uit en selecteer ‘aluminium’. De wandcirkel wordt geleverd met een weersbestendige ophangset.

Een grote wandcirkel met een eigen foto

Staat de print die jij graag op een wandcirkel wil zetten niet op onze webshop? Of wil je graag je familie of een ander kiekje laten printen je wandcirkel voor buiten? Dan kan je ook een eigen cirkel maken. Je uploadt je foto, rekent af, wij controleren de kwaliteit, sturen een voorbeeld en vervolgens wordt de muurcirkel in productie genomen. Binnen enkele werkdagen wordt jouw wandcirkel bezorgd.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.