Shopping Cart

Gratis verzending vanaf 50 euro

Vincent van Gogh

Wie kent ‘m niet.. Vincent van Gogh. Deze wereldberoemde kunstschilder werd in 1853 geboren in Zundert en overleed op 1890 in Frankrijk. Bekende werken van deze kunstenaar zijn onder andere een aantal zelfportretten ‘zonnebloemen’, ‘de aardappeleters’, ‘Amandelbloesem’ en ‘Slaapkamer te Arles’.

Over het leven van Vincent van Gogh

Nadat hij bijna z’n hele leven in Nederland had gewoond, vertrok deze kunstenaar in 1888 naar het zuiden van Frankrijk. In de Franse stad Arles schilderde hij een aantal kunstwerken die tot op de dag van vandaag bekend zijn over de hele wereld. Zijn schilderijen zijn natuurlijk te bezichtigen in het Van Gogh museum in Amsterdam, maar daarnaast ook te vinden in een aantal andere musea zoals het Rijksmuseum, Stedelijk museum en Noordbrabants Musem.

Vincent van Gogh en het afgesneden oor

Denk je aan Vincent van Gogh, dan denk je waarschijnlijk waarschijnlijk ook aan zijn afgesneden oor. De kunstenaar leidde aan depressies en tijdens hoogopgelopen spanningen met kunstenaar Paul Gauguin, sneed hij in een vlaag van verstandsverbijstering zijn oor af. Later schijnt hij hier zich niets meer van te herinneren. In 1890 pleegde Vincent van Gogh zelfmoord in de Franse plaats.

De kunstwerken van van Gogh

Van Gogh heeft een kort maar heftig leven achter de rug en zijn schilderijen zijn z’n belangrijkste nalatenschap voor de hele wereld. In het begin van zijn carrière schilderde hij vooral gewone mensen portretteren zoals arme boeren die zwaar werk doen en gebruikte donkere kleuren. In Frankrijk leert ‘ie een andere stijl kennen en werkt met meer licht en kleur. In Zuid-Frankrijk schildert hij verschillende boomgaarden en korenvelden. Zijn werk valt onder het postimpressionisme, een stroming die het impressionisme opvolgde.

Een muurcirkel van Vincent van Gogh

Bij Print My Art hebben we een aantal schilderijen van Van Gogh in een nieuw jasje gestoken. Denk aan Amandelbloesem en een zelfprortret met grijze vilthoed. Deze bekende kunstwerken kan je daarom ook op een muurcirkel bestellen: oude kunst meets nieuw design.

Bekijk onze collectie op Bol.com of bestel jouw favoriete oude meester bij Print My Art.

  Wat kost een muurcirkel?

  Dat hangt af van het materiaal en het formaat dat je kiest. Forex is iets goedkoper dan dibond en er zijn drie verschillende maten: 40 cm, 60 cm en 80 cm doorsnede. De prijzen variëren tussen de 44.95 – 124.95 euro.

  Direct een muurcirkel bestellen?

  Vinden we super leuk! Bestel direct in onze webshop en binnen enkele werkdagen valt jouw product al op de mat. Vanaf 50 euro betalen wij de verzendkosten voor jou!

  Gratis verzending

  vanaf 50 euro

  Niet goed?

  Binnen 30 dagen retourneren

  4,1 van 5 sterren

  Op Trustpilot

  100% Veilig Afrekenen

  Creditcard / IDEAL / Bancontact / Belfius

  Voordat je vertrekt... wil je 10% korting op je volgende muurcirkel?

  Nadat je het formulier hebt ingevuld ontvang je een mail in je inbox met daarin de kortingscode. Ook houden we je maximaal twee keer per maand op de hoogte van nieuwe collecties en acties. Hiervoor kun je je altijd uitschrijven.