Shopping Cart

Gratis verzending vanaf 50 euro

Op zoek naar een tof verlovingscadeau?

Een relatief nieuw fenomeen: het verlovingscadeau. Eerlijk is eerlijk: je zult waarschijnlijk niet strooien met de verlovingscadeaus. Maar als je beste vrienden, (een van je) ouders of kinderen zich verloven dan moet dat gevierd worden. En hoe kan dat nou beter met een passend verlovingscadeau? Op deze pagina vertellen we je er graag meer over. 

Wat is een verlovingscadeau?

Een verlovingscadeau geef je wanneer een koppel zich heeft verloofd. Een van de partners is op de knieën gegaan en de ander heeft volmondig ‘ja’ geantwoord op dé vraag. Er staat dus een huwelijk op de planning waar jij ontzettend veel zin in hebt! Maar voordat het zo ver is, wil je het net verloofde paar voorzien van een mooi cadeau. Gewoon, omdat iets geven het allerleukste is wat er bestaat.  

Een muurcirkel als verlovingscadeau

Waarschijnlijk denk je niet meteen aan een muurcirkel als verlovingscadeau. Maar wij kunnen ons prima vinden in de voormalige quote van Rivella: een beetje vreemd, maar wel lekker. Een muurcirkel fleurt namelijk je interieur in één klap op. Het verloofde koppel woont samen of gaat binnenkort samenwonen en daar hoort gezelligheid aan de muren bij. Een muurcirkel als verlovingscadeau is zo gek nog niet. 

Je kunt kiezen uit een groot aanbod aan verschillende collecties. Steek bijvoorbeeld een oude meester in een nieuw jasje of geef een bloemetje dat nooit verwelkt op een muurcirkel cadeau. 

Een eigen foto als verlovingscadeau 

Ga je voor de nominatie beste vriend/ouder/kind van het net-verloofde koppel? Dan is een eigen foto op een muurcirkel als verlovingscadeau hét ideale cadeau. Is er een foto gemaakt van het moment dat de partner door de knieen ging met een ringdoosje in de hand? Er is niets mooier dan dat om dat moment te vereeuwigen op een muurcirkel. In onze webshop kun je je eigen foto uploaden en laten printen op een muurcirkel. Wedden dat dit cadeau het verloofde koppel tot tranen roert?

Bestel je unieke verlovingscadeau bij Print My Art 

Je wil dit jaar niet achter de feiten aanlopen en begint op tijd met het uitzoeken van je Verlovingscadeau. En misschien zie je door alle aanbieders het bos niet meer, maar wij zijn ervan overtuigd dat je verlovingscadeau op Print My Art bestellen de beste keuze is. Daarom bestel je bij ons:

✓ 4,1 van 5 sterren op TrustPilot 
✓ 9,0 uit 10 op Bol.com 
✓ Binnen 24 uur antwoord op je vraag per mail 
✓ Binnen 2-3 werkdagen in huis
✓ Geproduceerd en verstuurd in en vanuit Nederland 
✓ Vanaf 50 euro aan bestelwaarde betalen wij de verzendkosten voor jou
✓ Tweede muurcirkel bestellen? Dan krijg je 10 euro korting
✓ Extra korting op je verlovingscadeau? Meld je aan via onderstaande link aan en ontvang korting in je mailbox. 

Gratis verzending

vanaf 50 euro

Niet goed?

Binnen 30 dagen retourneren

4,1 van 5 sterren

Op Trustpilot

100% Veilig Afrekenen

Creditcard / IDEAL / Bancontact / Belfius

Voordat je vertrekt... wil je 10% korting op je volgende muurcirkel?

Nadat je het formulier hebt ingevuld ontvang je een mail in je inbox met daarin de kortingscode. Ook houden we je maximaal twee keer per maand op de hoogte van nieuwe collecties en acties. Hiervoor kun je je altijd uitschrijven.