fbpx

Geef de mancave van je vader een upgrade met een tof vaderdagcadeau

vaderdagcadeau

Geef de mancave van je vader een upgrade met een tof vaderdagcadeau

De meeste mannen dromen ervan: een mancave in huis. Een eigen plek waar boeken gelezen kunnen worden, muziek keihard draait of waar non-stop de tv aan staat met daarop de live sportwedstrijden ernaast. Een koelkast met daarin een biertje of lekker sappie en de mannen zijn tevreden. Heeft jouw vader zo’n mancave en kan die nog wel wat sfeer gebruiken? Geef ‘m dan speciaal voor vaderdag een muurcirkel cadeau.

De zelfgekleide asbakken, mokken met mooie spreuken of de standaard fles drank met een strik eromheen zijn wel een beetje passé. Tijd om je vader een cadeau te geven waar hij een blijvende herinnering aan heeft. Een muurcirkel voor vaderdag! En eerlijk is eerlijk.. we hebben een paar parels die de mancave van je vader helemaal opfleuren.

Korting op geselecteerde muurcirkels voor vaderdag

Welke muurcirkels passen het beste in een mancave? Na grondig onderzoek -uiteraard met mannen- waren er een aantal muurcirkels die eruit sprongen. Deze geselecteerde muurcirkels kan je aankopen met korting. Je kunt ze alvast bekijken, maar de korting houden we nog even geheim.. wil je als eerste weten om hoeveel korting het gaat? Schrijf je dan in voor onze e-mailupdates. Hierin houden we je, maximaal één keer per maand, op de hoogte van de nieuwste collecties, acties en andere ontwikkelingen. Schrijf je in en ontvang als welkomscadeau ook nog eens 10% korting op de hele collectie.

Ik blijf graag op de hoogte

* verplicht

Wanneer is het vaderdag?

Dit jaar valt vaderdag op 20 juni 2021. Zorg dat je ten minste één week van tevoren je vaderdagcadeau in huis hebt, zo sta je op vaderdag zelf niet met lege handen. Jij wilt toch ook dat die mancave van je vader zo snel mogelijk wordt uitgebreidt met toffe muurcirkels?!

Upload een foto van jullie samen of je gezin

Wat is er nou mooier dan een cadeau geven met een persoonlijke lading? Naast de geselecteerde items, krijg je ook korting op de muurcirkels waarin je de eigen foto kunt uploaden. Dit gaat ontzettend gemakkelijk: via de productpagina kies je jouw favoriete foto, kies je het formaat en het gewenste materiaal en ga je ‘m uploaden. Wij checken je foto op kwaliteit voordat we ‘m drukken. Lever een zo groot mogelijke foto aan (ten minste 2000 x 2000 pixels – liefst groter), dus geen WhatsApp kwaliteit. Heb je vragen? Dan kan je ons altijd een e-mail sturen met je vraag.

bestel je vaderdagcadeau

Ook als je vader geen mancave heeft, kan je natuurlijk een muurcirkel uit de geselecteerde muurcirkels bestellen. Óf bestel een muurcirkel met een vette korting voor jezelf.. wij vertellen het niet door 😉

Buiten de geselecteerde items hebben we nog véél meer muurcirkels om aan je muur op te hangen. Wat dacht je van de oude meesters, dried flower collectie of haal de zomer in huis met de jungle collectie. En op iedere bestelling geldt: 10 euro korting wanneer je een tweede muurcirkel bestelt!

Share this post

There are no comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.