Shopping Cart

Gratis verzending vanaf 50 euro

Tuincirkels

Tuincirkels… ronde platen die je tuin in één klap opfleuren! Bij Print My Art vind je de tofste muur- en tuincirkels voor in en rondom huis. Lees meer over het materiaal van de tuincirkels, bekijk alle collecties en bestel je favoriet. 

De tuincirkels van Print My Art

In 2020 zijn we gestart met het maken van muurcirkels. De wereld ging op slot en iedereen ging klussen in huis. Hét perfecte moment om deze cirkels te introduceren. En wat werden ze goed ontvangen! Binnen no-time werkten we samen met fotografen zoals BBP Fotografie en hadden we zelfs een 3D collectie. 

We kregen regelmatig de vraag of het mogelijk was om de muurcirkels buiten op te hangen. De standaard muurcirkels van kunststof (forex) zijn namelijk niet weersbestendig. En daarom gingen we op zoek naar een goed materiaal dat ook geschikt is voor buiten. En zo ontstond ons nieuwe product: tuincirkels

Het materiaal van onze tuincirkels

Onze tuincirkels worden gemaakt van twee aluminium platen met daar tussen polyethyleen. De officiële naam is dibond, maar wij houden het gemakkelijk. Onze tuincirkels kan je daarom herkennen aan de naam ‘aluminium’. Deze cirkels zijn weersbestendig en kun je zonder problemen ophangen aan de schutting, het tuinhuis of onder de overkapping. De tuincirkels worden voorzien van een weersbestendig ophangsetje waardoor je ‘m direct kunt ophangen. 

Een speels effect met tuincirkels

Je kunt gemakkelijk een speels effect creeren met onze tuincirkels. Bijvoorbeeld zo:

  • Kies verschillende formaten (bijvoorbeeld 40, 50 en 80 cm afwisselen) 
  • Hang tussen je muurcirkels een ronde spiegel aan de wand 
  • Kies één grote muurcirkel van 100 cm als eyecatcher aan de muur

Een tuincirkel bestellen

Direct een tuincirkel bestellen? Bekijk de hele collectie en kies bij materiaal voor ‘aluminium’. Alle muurcirkels kunnen als tuincirkel geleverd worden. En staat je favoriet er niet tussen? Dan kun je ook je eigen foto uploaden voor op je tuincirkel. 

Gratis verzending

vanaf 50 euro

Niet goed?

Binnen 30 dagen retourneren

4,1 van 5 sterren

Op Trustpilot

100% Veilig Afrekenen

Creditcard / IDEAL / Bancontact / Belfius

Voordat je vertrekt... wil je 10% korting op je volgende muurcirkel?

Nadat je het formulier hebt ingevuld ontvang je een mail in je inbox met daarin de kortingscode. Ook houden we je maximaal twee keer per maand op de hoogte van nieuwe collecties en acties. Hiervoor kun je je altijd uitschrijven.