fbpx

Samenwerking met Printmijnstad

Bij Print My Art doen we er alles aan om je de meest unieke wanddecoraties voor te schotelen. Regelmatig publiceren we nieuwe collecties. Zo behoren de categorieën Oude Meesters, dieren, stillevens van bloemen, Black and White en bezienswaardigheden tot onze vaste collecties. We struinen stad en land af om nieuwe platen toe te voegen aan onze collectie. Nu hebben we een samenwerking met een andere shop: Printmijnstad.

Printmijnstad

Wat is Printmijnstad?

Bij Printmijnstad kan je posters laten maken van stadsplattegronden en unieke sterrenhemels. Zij vereeuwigen de plek waar jij bent geboren of getogen, je grote liefde hebt ontmoet of waar je graag komt op een poster. Je geeft de juiste plek door, kiest de stijl, past de positie aan en je poster is klaar voor de persen van de drukkerij.

PRINTMYARTxPRINTMIJNSTAD

Naast gepersonaliseerde posters, heeft Printmijnstad ook alvast wat voorwerk gedaan. Van populaire plaatsen zoals Amsterdam, Rotterdam en New York hebben zij standaard posters gemaakt. Het enige wat je hoeft te doen is ze te bestellen en ze worden voor jouw afgedrukt.

Deze standaard posters kan je nu ook op een muurcirkel bij ons laten printen. We hebben de tofste prints uitgezocht en deze op een muurcirkel geplaatst. Zo maak je van jouw favoriete stad of plek een échte eyecatcher aan de muur.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.