Shopping Cart

Gratis verzending vanaf 50 euro

Samenwerking met Printmijnstad

Bij Print My Art doen we er alles aan om je de meest unieke wanddecoraties voor te schotelen. Regelmatig publiceren we nieuwe collecties. Zo behoren de categorieën Oude Meesters, dieren, stillevens van bloemen, Black and White en bezienswaardigheden tot onze vaste collecties. We struinen stad en land af om nieuwe platen toe te voegen aan onze collectie. Nu hebben we een samenwerking met een andere shop: Printmijnstad.

Wat is Printmijnstad?

Bij Printmijnstad kan je posters laten maken van stadsplattegronden en unieke sterrenhemels. Zij vereeuwigen de plek waar jij bent geboren of getogen, je grote liefde hebt ontmoet of waar je graag komt op een poster. Je geeft de juiste plek door, kiest de stijl, past de positie aan en je poster is klaar voor de persen van de drukkerij.

PRINTMYARTxPRINTMIJNSTAD

Naast gepersonaliseerde posters, heeft Printmijnstad ook alvast wat voorwerk gedaan. Van populaire plaatsen zoals Amsterdam, Rotterdam en New York hebben zij standaard posters gemaakt. Het enige wat je hoeft te doen is ze te bestellen en ze worden voor jouw afgedrukt.

Deze standaard posters kan je nu ook op een muurcirkel bij ons laten printen. We hebben de tofste prints uitgezocht en deze op een muurcirkel geplaatst. Zo maak je van jouw favoriete stad of plek een échte eyecatcher aan de muur.

Gratis verzending

vanaf 50 euro

Niet goed?

Binnen 30 dagen retourneren

4,1 van 5 sterren

Op Trustpilot

100% Veilig Afrekenen

Creditcard / IDEAL / Bancontact / Belfius

Voordat je vertrekt... wil je 10% korting op je volgende muurcirkel?

Nadat je het formulier hebt ingevuld ontvang je een mail in je inbox met daarin de kortingscode. Ook houden we je maximaal twee keer per maand op de hoogte van nieuwe collecties en acties. Hiervoor kun je je altijd uitschrijven.