Shopping Cart

Gratis verzending vanaf 50 euro

Nieuwe samenwerking met Free Birds Magazine

Blijf maandelijks op de hoogte en ontvang 10% korting in je mail

* verplicht veld

Wohooo.. We’re so excited, and we cannot hide it! We zijn namelijk een samenwerking aangegaan met ‘free birds’  Martin en Suzanne (voorheen Free Birds Magazine). Echte vrije vogels die de wereld overvliegen en alles vastleggen wat ze onderweg tegenkomen. En die toffe platen kan je nu bij ons op een muurcirkel bestellen. We vertellen je graag wat meer over deze unieke samenwerking. 

Zoals je misschien wel weet, zijn wij beiden (Dennis en Jody) Digital nomads. De ene keer bevinden we ons op dezelfde plek (Voorjaar Bali 2020, waar we deze shop startten) en de andere keer zit er letterlijk de halve aardbol tussen. Zoals in januari 2021 het geval was: Dennis vertoefde (wederom) op Bali en ik, Jody in Mexico. En terwijl ik nietsvermoedend een puntzakje met mayo bestelde bij de Belgische frietkar in Playa del Carmen (true story!) liep ik twee andere kaaskoppen tegen het lijf. Tja, zelfs de meest doorgewinterde reiziger kan af en toe een zakje dik gesneden friet en dikke klodder mayo niet weerstaan.

Nu kan jij als lezer vast wel raden welk powercouple we tegen het lijf liepen. Nee, niet Willem-Alexander en Máxima. Ook niet Beyoncé en Jay-Z. Maar Martin en Suzanne. We raakten aan de praat en besloten vaker af te spreken. En dit gebeurde allemaal terwijl Dennis op Bali geen flauw idee had dat dit zou kunnen uitmonden tot een toffe samenwerking (en eerlijk gezegd: ik op dat moment ook nog niet).

Een aantal weken verstreken en de Free Birds spreidden uiteindelijk hun vleugels en vertrokken naar West-Mexico. Nee, dat was niks persoonlijks (tenminste, daar gaan we vanuit!). Dat gebeurt nou eenmaal met reizigers, die fladderen graag rond. We hielden contact en toen ik steeds vaker toffe foto’s van hun op hun Instagram-account zag, dacht ik, die vogels moeten we vangen! We zijn al een eerdere samenwerking gestart met fotograaf Jeanine van BBP Design die supergoed loopt en besloten daarom om ook samen te werken met Martin en Suzanne. De rest is geschiedenis..

De foto’s van de Free Birds

Martin en Suzanne leggen alles vast wat ze onderweg tegenkomen. Bijvoorbeeld de kersenbloesem in Japan, deze ananassen en mandarijnen in Israël of de woestijn in Dubai. En zo is de ‘Free Birds collectie’ ontstaan op Print My Art. Voor iedereen die zich kan identificeren met deze levensstijl en graag dat stukje vrijheid in huis haalt. Of gewoon omdat je je muren wilt opvrolijken met toffe én unieke foto’s. Geen saaie stockbeelden, maar foto’s met een verhaal erachter. 

Een muurcirkel bestellen uit de Free Birds collectie

Ben je na het lezen van dit blog nog geen kijkje gaan nemen in de totale collectie? Doe dit dan meteen! Ook nu reizen de free birds lekker over de wereld en worden er nieuwe plaatjes geschoten die wij toevoegen aan de collectie. Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe foto’s in de collectie? Volg ons op Instagram. Zo ben je er altijd op tijd bij.

Of upload je eigen muurcirkel

Zit jouw favoriet er niet tussen? Je kunt ons altijd een mail sturen en dan kijken we of we een speciale muurcirkel voor jou kunnen maken, afhankelijk van je wensen. Maar je kunt ook je eigen muurcirkel uploaden. Bijvoorbeeld een foto van je kleine dreumes of een toffe kiek die je op vakantie hebt geschoten. Zorg bij de eigen upload dat je een foto (of eigen ontwerp) kiest met de hoogste kwaliteit (tenminste 2000 x 2000 pixels voor het beste resultaat – Whatsapp foto’s zijn te klein). Eigen uploads kunnen niet geretourneerd worden. Mail ons met je vragen of begin direct met het uploaden van je persoonlijke muurcirkel.

Gratis verzending

vanaf 50 euro

Niet goed?

Binnen 30 dagen retourneren

4,1 van 5 sterren

Op Trustpilot

100% Veilig Afrekenen

Creditcard / IDEAL / Bancontact / Belfius

Voordat je vertrekt... wil je 10% korting op je volgende muurcirkel?

Nadat je het formulier hebt ingevuld ontvang je een mail in je inbox met daarin de kortingscode. Ook houden we je maximaal twee keer per maand op de hoogte van nieuwe collecties en acties. Hiervoor kun je je altijd uitschrijven.