fbpx

Samenwerking met BBP Design

Bij Print My Art doen we er alles aan om je de meest unieke wanddecoraties voor te schotelen. Regelmatig publiceren we nieuwe collecties. Zo behoren de categorieën Oude Meesters, dieren, stillevens van bloemen, Black and White en bezienswaardigheden tot onze vaste collecties. We struinen stad en land af om nieuwe platen toe te voegen aan onze collectie. Nu hebben we voor het eerst een samenwerking met een fotograaf: Jeanine van BBP Design.

Jeanine BBP Design

Wie is Jeanine?

Grafisch ontwerp is een passie van haar. Met haar bedrijf BBP Design ontwerpt ze huisstijlen, bouwt ze websites en onderhoudt ze social mediakanalen van haar klanten. Daarnaast heeft ze zich nu op haar andere passie gestort: fotografie.

Met altijd een camera op zak en verschillende afgeronde fotografiecursussen merkte ze dat deze hobby inmiddels was uitgegroeid tot haar passie. Daarom heeft ze besloten hier haar werk van te maken. Ze schiet onder andere plaatjes van zwangerschappen, newborns, landschappen, bezienswaardigheden, portretten en dieren.

PRINTMYARTxBBPDESIGN

Samen met Jeanine hebben we onze krachten gebundeld en een nieuwe collectie gelanceerd: PRINTMYARTxBBPDESIGN. Speciaal is zij voor ons op pad geweest om de mooiste plekjes in Nederland én het buitenland te fotograferen. Van de molens in Veen (Noord-Brabant), tot de Tower Bridge en zelfs het straatbeeld van Havana, Cuba.

Een unieke foto van BBP Design laten maken voor jouw muurcirkel?

Bij ons kan je ook je eigen foto uploaden in je muurcirkel. Heb je geen mooie foto uit het archief? Laat dan je foto door Jeanine maken en plaats ‘m op een muurcirkel! Foto’s van je newborn, allebei je kinderen of een shoot van je huisdier in de natuur. Neem direct contact op met ons voor de mogelijkheden of upload direct je eigen foto op een muurcirkel bij ons.

eigen foto's bbp design

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.