Shopping Cart

Gratis verzending vanaf 50 euro

Onze samenwerking met Jeanine van BBP Fotografie

Bij Print My Art doen we er alles aan om je de meest unieke wanddecoraties voor te schotelen. Regelmatig publiceren we nieuwe collecties. Zo behoren de categorieën Oude Meestersdierenstillevens van bloemenBlack and White en bezienswaardigheden tot onze vaste collecties. We struinen stad en land af om nieuwe platen toe te voegen aan onze collectie. Nu hebben we voor het eerst een samenwerking met een fotograaf: Jeanine van BBP Fotografie.

Wie is Jeanine?

Grafisch ontwerp is een passie van haar. Met haar bedrijf BBP Design ontwerpt ze huisstijlen, bouwt ze websites en onderhoudt ze social mediakanalen van haar klanten. Daarnaast heeft ze zich nu op haar andere passie gestort: fotografie.

Met altijd een camera op zak en verschillende afgeronde fotografiecursussen merkte ze dat deze hobby inmiddels was uitgegroeid tot haar passie. Daarom heeft ze besloten hier haar werk van te maken. Ze schiet onder andere plaatjes van zwangerschappen, newborns, landschappen, bezienswaardigheden, portretten en dieren. Samen met Jeanine hebben we onze krachten gebundeld en een nieuwe collectie gelanceerd:

De Dried Flower collectie 

Want zeg nou eerlijk: een bosje bloemen maakt toch alles mooier? En deze muurcirkels droogbloemen zijn super onderhoudsvriendelijk. Een keer ophangen (met een meegeleverde ophangset) en je hebt er nooit meer omkijken naar. Of eh, eigenlijk wel. Want zeg nou eerlijk: deze platen zijn echte eye catchers:

Je eigen foto uploaden? 

Bij ons kan je ook je eigen foto uploaden in je muurcirkel. Heb je geen mooie foto uit het archief? Laat dan je foto door Jeanine maken en plaats ‘m op een muurcirkel! Foto’s van je newborn, allebei je kinderen of een shoot van je huisdier in de natuur. Neem direct contact op met ons voor de mogelijkheden of upload direct je eigen foto op een muurcirkel bij ons.

Gratis verzending

vanaf 50 euro

Niet goed?

Binnen 30 dagen retourneren

4,1 van 5 sterren

Op Trustpilot

100% Veilig Afrekenen

Creditcard / IDEAL / Bancontact / Belfius

Voordat je vertrekt... wil je 10% korting op je volgende muurcirkel?

Nadat je het formulier hebt ingevuld ontvang je een mail in je inbox met daarin de kortingscode. Ook houden we je maximaal twee keer per maand op de hoogte van nieuwe collecties en acties. Hiervoor kun je je altijd uitschrijven.