fbpx

Ronde wanddecoratie

Ronde wanddecoratie: wij zijn er gék op! Op een rechte muur zorgt een rond schilderij, een foto of afbeelding voor een edgy look. Muurcirkels met print zijn dé trend van dit moment. Wij zetten de mooiste ronde wanddecoraties voor je op een rijtje.

Muurcirkels met bloemen en planten

Is jouw interieur fris en fleurig? Dan hoort een muurcirkel met bloemen en planten er echt in thuis! Kies voor een stilleven van bloemen of voor lavendel aan de muur. Wist je dat je deze ronde wanddecoratie ook kan ophangen in je tuin? Kies voor dibond en ze zijn weersbestendig.

Ronde muurdecoratie voor in de keuken

Niet alleen je woonkamer of tuin wordt opgefleurd met onze muurcirkels, je kunt ook kiezen om je keuken een vrolijk tintje te geven. Kies voor een muurcirkel met koffiebonen als je een echte coffee junkie bent of hang wat veggies aan de muur als jij een echte health-freak bent!

ronde muurdecoratie

Wat kost ronde muurdecoratie?

Dat hangt af van het materiaal en het formaat dat je kiest. Forex is iets goedkoper dan dibond en er zijn drie verschillende maten: 40 cm, 60 cm en 80 cm doorsnede. De prijzen variëren tussen de 44.95 – 124.95 euro.

Direct een muurcirkel bestellen?

Vinden we leuk! Bestel direct in onze webshop en binnen enkele werkdagen valt jouw product al op de mat. Vanaf 50 euro betalen wij de verzendkosten voor jou!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.