Shopping Cart

Gratis verzending vanaf 50 euro

Fleur die witte, saaie muur in je woonkamer op met een rond schilderij

Een rond schilderij: wij zijn er gék op! In strakke interieurs zorgt het voor een speels effect. Kies voor één groot schilderij van 100 cm of groter, of speel met verschillende formaten aan je muur. Deze ronde schilderijen noemen we ook wel muurcirkels. Via de onderstaande knop vind je alle collecties van Print My Art. 

rond schilderij

Wat is een muurcirkel?

Een muurcirkel is precies waar je naar op zoek bent: het is namelijk een rond schilderij. En je kunt iedere print die jij wil, erop laten zetten. Kies voor een klassiek rond schilderij zoals onze Oude Meesters-collectie of ga voor een 3D-effect met de muurcirkels van Rianne Te Kaat 

Wat kost een rond schilderij van Print My Art?

De prijs hangt af van de grootte, het materiaal en de collectie. De ronde muurdecoraties zijn te bestellen in 40 t/m 100 cm doorsnede. De materialen zijn kunststof (forex) of aluminium (dibond). Laatstgenoemde materiaal is weersbestendig en daarom kun je ook je tuin ermee opfleuren. Onze 3D muurcirkels in samenwerking met Rianne te Kaat bevatten een extra glanslaag, zodat de afbeelding ook écht van de muurcirkel afspringt. Deze premium collectie is meer waard, maar dat zie je ook terug in het design. De prijzen van de schilderijen variëren tussen de 39,95 en 144,95 euro. 

En zoek een unieke plaat die je niet in onze shop kunt vinden? Neem contact met ons op en we bekijken samen de mogelijkheden! 

Een eigen, ronde schilderij maken?

Hou je van fotograferen en zou je graag een foto uit je eigen collectie terug zien op de muurcirkel? Je kunt je eigen foto uploaden en op een muurcirkel, hexagon of zelfs wandkleed bestellen. Leuk om die vakantiekiek of familiefoto af te drukken en op te hangen aan je muur! 

Gratis verzending

vanaf 50 euro

Niet goed?

Binnen 30 dagen retourneren

4,1 van 5 sterren

Op Trustpilot

100% Veilig Afrekenen

Creditcard / IDEAL / Bancontact / Belfius

Voordat je vertrekt... wil je 10% korting op je volgende muurcirkel?

Nadat je het formulier hebt ingevuld ontvang je een mail in je inbox met daarin de kortingscode. Ook houden we je maximaal twee keer per maand op de hoogte van nieuwe collecties en acties. Hiervoor kun je je altijd uitschrijven.