Shopping Cart

Gratis verzending vanaf 50 euro

Samenwerking Rianne Te Kaat: 3D muurcirkels

Blijf maandelijks op de hoogte en ontvang 10% korting in je mail

* verplicht veld

Wooooohooooooo! De slingers worden van zolder gehaald, onze feesthoedjes worden op gezet. En dat is niet zonder reden: we hebben namelijk een nieuwe samenwerking. En dat is er niet zomaar een, we hebben namelijk een samenwerking met Rianne Te Kaat.

Wie is Rianne Te Kaat?

Misschien heb je haar naam al eens voorbij zien komen in de Nederlandse straten. Zij is namelijk één van de zes 3D artiesten in Nederland en tekent op straten en muren. Ze stelt zich zelf even aan jullie voor:

“Van jongs af aan heb ik mijn creativiteit al op verschillende manieren geuit. Van portretten en karikaturen tekenen tot het illustreren en schrijven van een kinderboek. In 2017 kwam ik voor het eerst in aanraking met 3D Street Art. Tijdens een driedaagse masterclass werd ik verliefd op deze bijzondere kunst. Deze 3D techniek is zo uniek dat slechts 40 mensen wereldwijd zijn die deze kunst beheersen.

Dit beviel me zo goed dat ik naast mijn fulltime baan als engineer besloot om voor mezelf aan de slag te gaan als 3D Street Artist in 2019. Hiermee maak ik 3D grond- en muurschilderingen voor verschillende opdrachtgevers. Ik werk met verf of maak digitale ontwerpen met m’n tekentablet. Mijn ontwerpen zijn in het binnen- en buitenland te vinden. Daarnaast geef ik workshops op scholen en universiteiten.

En nu voeg ik een nieuwe uitdaging toe: het ontwerpen van muurcirkels. Hiermee combineer ik mijn verschillende expertises: het creëren van 3D illusies, illustreren en haar kennis over het gebruik van kleuren, materialen en texturen.

Het is weer iets totaal anders en ik ga een uitdaging graag aan. Ik vind het hartstikke tof dat mijn ontworpen muurcirkel straks een eyecatcher is in jouw interieur!

Volg mijn werk op Instagram, Facebook of mijn website riannetekaat.com.”

De 3D muurcirkels van Rianne

Wij staan bekend om onze unieke muurcirkels. Veel van onze muurcirkels kan je nergens anders kopen. Dat komt omdat wij samenwerken met bijvoorbeeld Free Birds Magazine en BBP Fotografie. Zij schieten speciaal voor ons foto’s en alleen de beste platen daarvan verschijnen op onze muurcirkels. Dat geldt ook voor de muurcirkels die Rianne voor ons ontwerpt: deze platen zijn exclusief gemaakt voor Print My Art en vind je dus nergens anders. Het verschil met andere 3D muurcirkels is dat het materiaal niet erop wordt gelegd, maar dat de tekeningen in 3D zijn getekend. Dat vereist een speciale manier van tekenen en behoorlijk wat grafisch inzicht.

Door deze speciale technieken lijkt het alsof de designs van de muurcirkels afspringen. Zo komt jouw muurcirkel tot leven in jouw slaap of woonkamer. Benieuwd wat Rianne zoal heeft gemaakt? Bekijk de 3D collectie en bestel gelijk jouw favoriet. Deze muurcirkels zijn te bestellen in 40, 60 en 80 cm doorsnede en alléén verkrijgbaar in aluminium (dibond – geschikt voor zowel binnen als buiten). Deze muurcirkels zijn voorzien van een extra glanslaag ten opzichte van de gewone aluminium muurcirkels: zo springt het 3D design nóg meer uit je muurcirkel!

De 3D muurcirkels zijn vanaf nu te bestellen in onze shop. Bekijk de collectie en hang een uniek kunstwerk van Rianne te Kaat in je huis.

Gratis verzending

vanaf 50 euro

Niet goed?

Binnen 30 dagen retourneren

4,1 van 5 sterren

Op Trustpilot

100% Veilig Afrekenen

Creditcard / IDEAL / Bancontact / Belfius

Voordat je vertrekt... wil je 10% korting op je volgende muurcirkel?

Nadat je het formulier hebt ingevuld ontvang je een mail in je inbox met daarin de kortingscode. Ook houden we je maximaal twee keer per maand op de hoogte van nieuwe collecties en acties. Hiervoor kun je je altijd uitschrijven.