Shopping Cart

Gratis verzending vanaf 50 euro

Retourbeleid

Uit duurzaamheidsgedachte hopen we dat je alléén een muurcirkel bestelt als je ‘m ook echt wil ophangen. De muurcirkel wordt pas geprint als jij ‘m bestelt: op die manier hebben we zo min mogelijk afval en voorraad. Houd hier rekening mee als je bestelt. Mocht je niet tevreden zijn met je muurcirkel, dan kan je deze binnen 30 dagen retourneren. Maatwerk muurcirkels en eigen uploads kunnen niet teruggestuurd worden. Je betaalt 6,75 euro voor het retourneren van een muurcirkel als je hebt bedacht. Dit wordt ingehouden van het terug te storten bedrag.

Mocht je blij zijn met de muurcirkel, maar is deze tijdens het produceren of verzenden beschadigd geraakt? Stuur een foto van de beschadiging naar [email protected] en wij zorgen dat er een nieuwe muurcirkel jouw kant op komt. 

Gratis verzending

vanaf 50 euro

Niet goed?

Binnen 30 dagen retourneren

4,1 van 5 sterren

Op Trustpilot

100% Veilig Afrekenen

Creditcard / IDEAL / Bancontact / Belfius

Voordat je vertrekt... wil je 10% korting op je volgende muurcirkel?

Nadat je het formulier hebt ingevuld ontvang je een mail in je inbox met daarin de kortingscode. Ook houden we je maximaal twee keer per maand op de hoogte van nieuwe collecties en acties. Hiervoor kun je je altijd uitschrijven.