Shopping Cart

Gratis verzending vanaf 50 euro

Rembrandt van Rijn muurcirkels

De Nederlandse geschiedenisstaat bol van de Oude Meesters. Wat dacht je van Van Gogh, Johannes Vermeer en natuurlijk Rembrandt van Rijn. Het bekendste schilderij van Rembrandt is toch wel ‘De Nachtwacht’. In menig huishouden hangt een replica van dit schilderij in de woonkamer. In het Rijksmuseum kan je het origineel vinden. En op printmyart.nl vind je Rembrandt van Rijn muurcirkels. Zo kun je deze oude meesters in een nieuw jasje steken! 

Rembrandt van Rijn op een muurcirkel

Oude Meesters in een nieuw jasje: dat doen we onder andere op printmyart.nl. Je kunt je favoriete print uitkiezen en laten printen op kunststof of aluminium. Zo kan je jouw favoriete schilderij van Rembrandt van Rijn op een muurcirkel laten printen.

Oude meesters op muurcirkels

Op dit moment hebben we ‘De Nachtwacht’ en ‘Musicerend Gezelschap’ van Rembrandt van Rijn in onze collectie. Maar daarnaast hebben we ook andere kusntwerken van bekende oude meesters in onze collectie. Denk aan het Meisje met de Parel of het Melkmeisje van Johannes Vermeer en de Biddende Maria van Sassoferrato. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van Oude Meesters op muurcirkels.

Een kunstwerk van Rembrandt van Rijn op kunststof of aluminium?

Jouw favoriete print kan je laten drukken op kunststof (forex) en aluminium (dibond) platen. De kunststof plaat is zo licht als ‘n veertje en door de mooie inkthechting komt je afbeelding er mooi op uit. De aluminium versie is geschikt voor binnen én buiten: de twee aluminiumplaten met daartussen een polyethyleen plaat is weersbestendig en dus kan je ‘m ook ophangen in je tuin.

Liever je eigen kunstwerk uploaden?

Je kunt er ook voor kiezen om je eigen kunstwerkje te uploaden in een muurcirkel (of wandkleed/hexagon!). Een foto van je kinderen, eigen geschoten foto of plaat die je mooi vindt. Let op: niet iedere foto van internet mag je zomaar gebruiken. Vaak zitten hier fotorechten op. Pluk dus niet zomaar wat van Google af om te uploaden. Heb je vragen over het gebruik van rechtenvrije foto’s? Stuur gerust een mailtje naar [email protected] en wij helpen je graag.

Gratis verzending

vanaf 50 euro

Niet goed?

Binnen 30 dagen retourneren

4,1 van 5 sterren

Op Trustpilot

100% Veilig Afrekenen

Creditcard / IDEAL / Bancontact / Belfius

Voordat je vertrekt... wil je 10% korting op je volgende muurcirkel?

Nadat je het formulier hebt ingevuld ontvang je een mail in je inbox met daarin de kortingscode. Ook houden we je maximaal twee keer per maand op de hoogte van nieuwe collecties en acties. Hiervoor kun je je altijd uitschrijven.