fbpx

Rembrandt van Rijn muurcirkels

De Nederlandse geschiedenis heeft een aantal grote schilders voortgebracht. Wat dacht je van Van Gogh, Johannes Vermeer en natuurlijk Rembrandt van Rijn. Het bekendste schilderij van Rembrandt is toch wel ‘De Nachtwacht’. In menig huishouden hangt een replica van dit schilderij in de woonkamer. In het Rijsmuseum kan je het origineel vinden. En op printmyart.nl kan je ‘m in een nieuw jasje steken! 

Rembrandt van Rijn op een muurcirkel

Oude Meesters in een nieuw jasje: dat doen we onder andere op printmyart.nl. Je kunt je favoriete print uitkiezen en laten printen op kunststof of aluminium. Zo kan je jouw favoriete schilderij van Rembrandt van Rijn op een cirkel laten plaatsen.

Oude meesters op muurcirkels

Op dit moment hebben we ‘De Nachtwacht’ en ‘Musicerend Gezelschap’ van Rembrandt van Rijn in onze collectie. Maar daarnaast hebben we ook andere kusntwerken van bekende oude meesters in onze collectie. Denk aan het Meisje met de Parel of het Melkmeisje van Johannes Vermeer en de Biddende Maria van Sassoferrato. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van Oude Meesters op muurcirkels.

Een kunstwerk van Rembrandt van Rijn op kunststof of aluminium?

Jouw favoriete print kan je laten drukken op kunststof (forex) en aluminium (dibond) platen. De kunststof plaat is zo licht als ‘n veertje en door de mooie inkthechting komt je afbeelding er mooi op uit. De aluminium versie is geschikt voor binnen én buiten: de twee aluminiumplaten met daartussen een polyethyleen plaat is weersbestendig en dus kan je ‘m ook ophangen in je tuin.

Liever je eigen kunstwerkje uploaden?

Je kunt er ook voor kiezen om je eigen kunstwerkje te uploaden in een muurcirkel. Een foto van je kinderen, eigen geschoten foto of plaat die je mooi vindt. Let op: niet iedere foto van internet mag je zomaar gebruiken. Vaak zitten hier fotorechten op. Pluk dus niet zomaar wat van Google af om te uploaden. Heb je vragen over het gebruik van rechtenvrije foto’s? Stuur gerust een mailtje naar [email protected] en wij helpen je graag.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.