Shopping Cart

Gratis verzending vanaf 50 euro

Een plattegrond van Breda aan je muur

Als rasechte Bredanaar van de Nassaustad mag een plattegrond van Amsterdam aan je muur niet missen. Niet zomaar een kaart van de lokale kiosk maar een toffe plaat van de hele stad die perfect matched met je interieur.

Een plattegrond van Breda in samenwerking met Printmijnstad

In samenwerking met Printmijnstad hebben we een toffe nieuwe collectie opgezet, namelijk de PRINTMYARTxPRINTMIJNSTAD collectie. Van de meest populaire steden in Nederland hebben we speciale muurcirkels gemaakt. In twee versies. Perfect te combineren in ieder interieur.

Van welk materiaal wordt de muurcirkel met de plattegrond van Breda gemaakt?

De plattegronden worden op kunststof (forex) en aluminium (dibond) gedrukt. De kunststof plaat is zo licht als ‘n veertje en door de mooie inkthechting komt je afbeelding er mooi op uit. De aluminium versie is geschikt voor binnen én buiten: de twee aluminiumplaten met daartussen een polyethyleen plaat is weersbestendig en dus kan je ‘m ook ophangen in je tuin.

Ga je liever zelf aan de slag, van Gogh?

Heb je zelf een acrylschilderij gemaakt en hier een digitaal bestand van? Of wil je een toffe foto op een unieke manier vereeuwigen? Upload je foto dan in een muurcirkel óf hexagon. Leuk om zelf op te hangen of om te geven. Want op de tweede muurcirkel krijg je in je bestelling tien euro korting. 

Gratis verzending

vanaf 50 euro

Niet goed?

Binnen 30 dagen retourneren

4,1 van 5 sterren

Op Trustpilot

100% Veilig Afrekenen

Creditcard / IDEAL / Bancontact / Belfius

Voordat je vertrekt... wil je 10% korting op je volgende muurcirkel?

Nadat je het formulier hebt ingevuld ontvang je een mail in je inbox met daarin de kortingscode. Ook houden we je maximaal twee keer per maand op de hoogte van nieuwe collecties en acties. Hiervoor kun je je altijd uitschrijven.