fbpx
OVER ONS

Wij zijn Dennis en Jody, beiden ondernemers en digital nomads. Dat betekent  dat wij locatie-onafhankelijk werken. Afgelopen jaar hebben we elkaar leren kennen op Bali en onze krachten gebundeld toen we in coronatijd ineens meer tijd over hadden doordat de reisplannen on hold stonden en onze opdrachtgevers voorzichtiger werden.

Het grootste gedeelte van het jaar werken we ergens vanuit een warm oord. Soms allebei dezelfde bestemming, soms aan de andere kant van wereld. Krijg je op een gekke tijd een mailtje van ons als reactie? Grote kans dat dat komt door het tijdsverschil. Maar we draaien ons hand er ook niet voor om, om ‘s avonds en in de weekenden door te werken.. jij als klant staat bij ons voorop! En samen met onze productiepartner in Nederland zorgen we ervoor dat de muurcirkels netjes en snel bij jou bezorgd worden.

Meer weten? Stuur je vraag naar [email protected] en wij zorgen dat je binnen 48 uur een reactie ontvangt. Vanuit welke uithoek in de wereld dan ook 😉

"Zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Goed geholpen toen er wat vragen waren over het plakken van het ophangplaatje. Dit bedrijf is aan te bevelen."
Jannie
"Snelle levering!! Ik had 2 aparte bestellingen maar stuurde netjes een bericht of het samen verpakt mocht worden.Top service!"
Marieke Camp
"Snelle levering. Komen afspraken na. Prima"
S. Verrijp

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.