Shopping Cart

Gratis verzending vanaf 50 euro

Printmyart

Wij zijn Dennis en Jody, beiden ondernemers en digital nomads. Dat betekent dat wij locatie-onafhankelijk werken. In 2020, tijdens de pandemie, hebben we elkaar leren kennen op Bali. De vooruitzichten waren onzeker, opdrachtgevers twijfelden en daardoor hadden wij meer tijd. Tijd om onze krachten te bundelen en Print My Art op te zetten. Want creativiteit, nieuwe kansen grijpen en mooie producten maken is wat ons hart sneller laat kloppen. 

Het grootste gedeelte van het jaar werken we ergens vanuit een warm oord. Soms vanaf hetzelfde continent, soms zit er letterlijk een halve aardbol tussen. Krijg je op een gekke tijd een mailtje van ons als reactie? Grote kans dat dat komt door het tijdsverschil. Maar we draaien ons hand er ook niet voor om, om ‘s avonds en in de weekenden door te werken.. jij als klant staat bij ons voorop! En samen met onze productiepartner in Nederland zorgen we ervoor dat de muurcirkels netjes en snel bij jou bezorgd worden.

Meer weten? Stuur je vraag naar [email protected] en wij zorgen dat je binnen 48 uur een reactie ontvangt. Vanuit welke uithoek in de wereld dan ook 😉

Gratis verzending

vanaf 50 euro

Niet goed?

Binnen 30 dagen retourneren

4,1 van 5 sterren

Op Trustpilot

100% Veilig Afrekenen

Creditcard / IDEAL / Bancontact / Belfius

Voordat je vertrekt... wil je 10% korting op je volgende muurcirkel?

Nadat je het formulier hebt ingevuld ontvang je een mail in je inbox met daarin de kortingscode. Ook houden we je maximaal twee keer per maand op de hoogte van nieuwe collecties en acties. Hiervoor kun je je altijd uitschrijven.