Shopping Cart

Gratis verzending vanaf 50 euro

Oude meesters portretten

Een groot exportproduct van Nederland zijn toch wel bekende schilderijen. Met een rijtje aan bekende schilders zoals Van Gogh, Rembrandt en Vermeer die uit Nederland komen, heeft dit kleine kikkerlandje zichzelf op de kaart gezet. Portretten zoals het Meisje met de Parel en de Mona Lisa kent natuurlijk iedereen. Maar er zijn ook genoeg portretten van Oude Meesters die misschien minder bekend zijn, maar daardoor niet minder mooi. Deze verschillende portretten van oude meesters hijsen wij in een nieuw jasje door de prints op muurcirkels te laten drukken.

Van welke oude meesters kan ik portretten vinden op printmyart.nl?

Op dit moment hebben wij twee portretten in ons assortiment aan muurcirkels waar we erg trots op zijn: het Meisje met de Parel en de Biddende Maria. Het meisje met de Parel is door Johannes Vermeer geschilderd tussen 1665-1667. De Biddende Maria is door de Belg Victor de Rainer in 1821 geschilderd. Op dit moment zijn dit de enige portretten van oude meesters, maar we zijn altijd op zoek naar nieuwe pareltjes.

We kennen allemaal wel de canvasfoto aan de muur. Een mooi plaatje van vakantie, je gezin of andere foto. Muurcirkels zijn de laatste trend op het gebied van interieurdesign, waarbij je vaak uit een beperkt aantal plaatjes kan kiezen.

Naast de portretten bieden we ook andere schilderijen aan van de Oude Meesters. Denk aan De Nachtwacht, De Liefdesbrief en verschillende stillevens van bloemen.

  Gratis verzending

  vanaf 50 euro

  Niet goed?

  Binnen 30 dagen retourneren

  4,1 van 5 sterren

  Op Trustpilot

  100% Veilig Afrekenen

  Creditcard / IDEAL / Bancontact / Belfius

  Voordat je vertrekt... wil je 10% korting op je volgende muurcirkel?

  Nadat je het formulier hebt ingevuld ontvang je een mail in je inbox met daarin de kortingscode. Ook houden we je maximaal twee keer per maand op de hoogte van nieuwe collecties en acties. Hiervoor kun je je altijd uitschrijven.