Shopping Cart

Gratis verzending vanaf 50 euro

Oude meesters bloemen

Van Gogh, Rembrandt en Vermeer. Nederland heeft een rijke geschiedenis wat betreft beroemde schilders. Schilderijen zoals de Nachtwacht en het Meisje met de Parel kent natuurlijk iedereen. Maar er zijn ook genoeg schilderijen die minder bekend zijn, maar minstens zo mooi. Zo zijn wij ontzettend fan van de verschillende schilderijen met stillevens van bloemen. Je kunt deze klassiekers in een nieuw jasje steken op een muurcirkel van printmyart.nl.

Van welke oude meesters kan ik schilderijen met bloemen vinden?

Abraham van Beyeren, Jan Davidsz, Jan van Huysum en Georgius Jacobus Johannes van Os zijn de schilders achter deze stillevens van bloemen. Deze namen zeggen je misschien niets in de eerste oogopslag, maar de schilderijen spreken voor zich. Deze schilderijen zijn te zien in bekende Nederlandse musea zoals het Rijksmuseum of het Mauritshuis.

  Van welk materiaal worden deze muurcirkels van de oude meesters gemaakt?

  Schilderijen van oude meesters in een nieuw jasje. We gebruiken de prints op kunststof (forex) en aluminium (dibond) platen. De kunststof plaat is zo licht als ‘n veertje en door de mooie inkthechting komt je afbeelding er mooi op uit. De aluminium versie is geschikt voor binnen én buiten: de twee aluminiumplaten met daartussen een polyethyleen plaat is weersbestendig en dus kan je ‘m ook ophangen in je tuin.

  Een muurcirkel van een oude meester bestellen?

  Naast de bloemen stillevens, hebben we nog veel meer platen van oude meesters in onze collectie. Bekijk alle oude meesters hier óf upload je eigen, favoriete foto om een muurcirkel van ons.

  Gratis verzending

  vanaf 50 euro

  Niet goed?

  Binnen 30 dagen retourneren

  4,1 van 5 sterren

  Op Trustpilot

  100% Veilig Afrekenen

  Creditcard / IDEAL / Bancontact / Belfius

  Voordat je vertrekt... wil je 10% korting op je volgende muurcirkel?

  Nadat je het formulier hebt ingevuld ontvang je een mail in je inbox met daarin de kortingscode. Ook houden we je maximaal twee keer per maand op de hoogte van nieuwe collecties en acties. Hiervoor kun je je altijd uitschrijven.