fbpx

Muurdecoratie

Je betrekt binnenkort je huis of je de kamers in je huis kunnen wel een opfrisser in het interieur krijgen. Je hebt zin om de boel aan te pakken. De banken en tafels staan, er ligt een leuk tapijt op de muur maar het galmt nog steeds. En die muren zijn nog erg leeg. Tijd om wat leuke muurdecoratie op te hangen. Wij geven je tips om de muren in huis op te fleuren.

Muurdecoratie van Print My Art

Aangenaam, wij zijn Dennis en Jody van Print My Art. Wij verkopen muurdecoraties voor in huis. Of eigenlijk nog specifieker: muurcirkels. Muurcirkels kan je vergelijken met ronde schilderijen in huis. Ideaal om de muren van je woonkamer mee op te fleuren. Daarnaast geven die ronde vormen een speelse twist aan je woonkamer.

Waarom kiezen voor muurdecoraties van Print My Art?

Je wilt een keer wat anders. Geen dertien-in-een-dozijn muurdecoraties of saaie accessoires. Bij ons vind je de tofste platen die niemand anders weet. Hoe we dat garanderen? We werken exclusief samen met o.a. Free Birds Magazine die zonnige plaatjes voor ons schieten en BBP Design die onze populaire Dried Flower collectie heeft geschoten. En wat dacht je van 3D muurdecoraties? Ook die hebben we in onze collectie. Kortom: een hoop unieke platen voor aan jouw muur.

Naast die unieke samenwerkingen hebben we ook nog all time favorites zoals stillevens van bloemen, onze oude meesters en muurcirkels van dieren. Bekijk hieronder een greep uit onze standaard muurdecoraties.

Staat jouw favoriet er niet tussen?

Een muurcirkel is een prominente muurdecoratie. Logisch dus dat ‘ie helemaal moet afgestemd zijn op je smaak. Misschien heb je ‘n foto van je bruiloft, je gezin of mooie plaat van een landschap die je graag wil vereeuwigen aan je muur. Bij ons kan je die foto’s uploaden zodat je ‘m als muurcirkel kan bestellen. Zo heb je ‘n mooie herinnering aan de muur die blijvend is.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.