Shopping Cart

Gratis verzending vanaf 50 euro

Muurcirkels van Print My Art

Muurcirkels! Ze fleuren ieder interieur op. En wij zijn daarin niet de enigen, want inmiddels hangen de muurcirkels van Print My Art in meer dan 100 huishoudens in Nederland en België. Met onze grootste collectie muurcirkels van bekende en onbekende kunstenaars zit er altijd een favoriet tussen voor jou. Bekijk alle muurcirkels bij ons en bestel je favoriet. 

housewarmingcadeau

Wat zijn muurcirkels?

Muurcirkels zijn, zoals de naam het al verraadt, ronde decoraties voor aan je muur. Bij Print My Art kun je kiezen uit een brede collectie aan muurcirkels. Je ook kiezen om je eigen foto uploaden of om je eigen wereldkaart op een muurcirkel af te drukken

Muurcirkels voor binnen én buiten

Onze muurcirkels zijn geschikt voor binnen én buiten. Onze kunststof muurcirkels (forex) zijn ultralicht en hebben een goede inkthechting. Deze cirkels zijn alléén geschikt om binnen op te hangen. De aluminium cirkels zijn wat dikker, luxer en daardoor ook weersbestendig. De aluminium muurcirkels kan je dus ook buiten ophangen. Kijk dus bij de keuze van de muurcirkel altijd even naar het materiaal van de muurcirkel. Bekijk de hele collectie muurcirkels via deze link of bekijk hieronder een aantal voorbeelden. Alle muurcirkels worden geleverd met een ophangset. 

Waarom kiezen voor de muurcirkels van Print My Art? 

Muurcirkels kan je overal online bestellen. Maar niet overal kan je muurcirkels bestellen die passen bij bij jouw interieur. Op veel webshops vind je standaard, populaire collecties. Prachtige platen die thuispassen in veel interieurs. Maar daarnaast werken wij ook exclusief samen met talentvolle artiesten en fotografen die speciaal voor ons collecties ontwerpen. Dat betekent dat je die muurcirkels nergens anders kan vinden! Wij werken onder andere samen met BBP Fotografie, Free Birds Magazine en 3D artiest Rianne te Kaat

Rianne te kaat - 3D collectie

Rianne te Kaat die de 3D collectie ontwerpt

Hoe hang je de muurcirkels op? 

Wanneer je een muurcirkel van Print My Art bestelt, ontvang je daar automatisch een ophangset bij. Dit bestaat uit een plug, schroef en plakplaatje om de muurcirkel mee te bevestigen. Haal het plakplaatje van de muurcirkel af, meet de juiste plek op de muurcirkel om ‘m op te hangen en plak het haakje erop. Maak een gaatje in de muur en doe de plug erin. Vervolgens kan de schroef erin waarmee je het plaatje ophangt. Onze ophangsets zijn weersbestendig en dus ook geschikt voor buiten. Let op: alleen onze aluminium muurcirkels zijn weersbestendig. 

Staat je favoriete muurcirkel er niet tussen?

Dan kan je ook een eigen foto uploaden. Een leuke familiefoto of mooie plaat die je op vakantie hebt geschoten kan je laten vereeuwigen op een muurcirkel. Zorg voor een goede kwaliteit foto (liefst met een fototoestel gemaakt en niet verkleind via WhatsApp). Je kunt hier je foto uploaden en afrekenen. Voordat de eigen muurcirkel in productie wordt genomen, checken we eerst de kwaliteit en doen we een voorstel. Daarna wordt ‘ie pas naar de persen van de drukkerij gestuurd. Je kunt eigen uploads namelijk niet retourneren.

Wat kosten de muurcirkels? 

Hoeveel een muurcirkel kost is afhankelijk van het materiaal en het formaat. Je hebt de keuze tussen kunststof en aluminium en de doorsnede varieert tussen de 40 en 100 cm. De prijzen variëren daarmee tussen de 29,95 – 144.95 euro. Bekijk de producten en je ziet per formaat en materiaal de juiste prijs. Sommige collecties waaronder de 3D-collectie zijn van Premium kwaliteit. Dit zijn unieke schetsen speciaal gemaakt voor Print My Art én voorzien van een extra glanscoating waardoor de plaat van de cirkel afspringt. De prijzen van deze collecties liggen hoger. 

Gratis verzending

vanaf 50 euro

Niet goed?

Binnen 30 dagen retourneren

4,1 van 5 sterren

Op Trustpilot

100% Veilig Afrekenen

Creditcard / IDEAL / Bancontact / Belfius

Voordat je vertrekt... wil je 10% korting op je volgende muurcirkel?

Nadat je het formulier hebt ingevuld ontvang je een mail in je inbox met daarin de kortingscode. Ook houden we je maximaal twee keer per maand op de hoogte van nieuwe collecties en acties. Hiervoor kun je je altijd uitschrijven.