fbpx

Maak een statement met een muurcirkel aan je muur

Muurcirkels van Print My Art

Een huis moet als thuis voelen. Dat betekent naast de praktische zaken zoals een lekkere bank en fijne eettafel ook mooie accessoires om de boel aan te kleden. Vasen op de vensterbanken, een kleed op de vloer en een muurcirkel aan de wand. Bij ons vind je een grote collectie aan muurcirkels.

Wat is een muurcirkel?

Een muurcirkel hang je aan de wand als verrijking van je interieur. Op de muurcirkels kan je een print naar keuze laten drukken en deze vervolgens vervolgens ophangen aan je muur.

Muurcirkels voor binnen én buiten

Onze muurcirkels zijn geschikt voor binnen én buiten. Onze kunststof muurcirkels (forex) zijn wat dunner en iets goedkoper. De aluminium cirkels zijn wat dikker, luxer en daardoor ook weersbestendig. Kijk dus bij de keuze van de muurcirkel altijd even naar het materiaal van de muurcirkel. Bekijk de hele collectie muurcirkels via deze link of bekijk hieronder een aantal voorbeelden.

Wat maakt de muurcirkels van Print My Art zo bijzonder?

Muurcirkels kan je overal online bestellen. Maar niet overal kan je muurcirkels bestellen die passen bij bij jouw interieur. Op veel webshops (en ook op de onze) vind je veel dezelfde muurcirkels. Deze platen zijn populair en worden door dezelfde aanbieders gebruikt. Maar wij werken samen met artiesten en fotografen om ervoor te zorgen dat je naast de standaard collectie ook unieke muurcirkels bij ons kan bestellen. Dat betekent dat je die muurcirkels nergens anders kan vinden!

Staat je favoriete muurcirkel er niet tussen?

Dan kan je ook een eigen foto uploaden. Een leuke familiefoto of mooie plaat die je op vakantie hebt geschoten kan je laten vereeuwigen op een muurcirkel. Zorg voor een goede kwaliteit foto (liefst met een fototoestel gemaakt en niet verkleind via WhatsApp). Je kunt hier je foto uploaden en afrekenen. Voordat de eigen muurcirkel in productie wordt genomen, checken we eerst de kwaliteit en doen we een voorstel. Daarna wordt ‘ie pas naar de persen van de drukkerij gestuurd. Je kunt eigen uploads namelijk niet retourneren.

zomer interieur

Wat kost een muurcirkel?

Hoeveel een muurcirkel kost is afhankelijk van het materiaal en het formaat. Je hebt de keuze tussen kunststof en aluminium en de doorsnede varieert tussen de 40 en 100 cm. De prijzen variëren daarmee tussen de 39,95 – 144.95 euro. Bekijk de producten en je ziet per formaat en materiaal de juiste prijs.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.