Shopping Cart

Gratis verzending vanaf 50 euro

Een muurcirkel van Print My Art maakt je interieur helemaal ‘instaproof’

Scroll jij ook altijd verschillende social mediaplatforms af zoals Instagram en Pinterest, op zoek naar de mooiste Instaproof interieurs? En ben jij altijd op zoek naar leuke decoraties voor je eigen huis? Een muurcirkel van Print My Art aan je muur geeft je woon- of slaapkamer een instant upgrade.

muurcirkel Free Birds Magazine

Wat is een muurcirkel?

Een muurcirkel is een ronde wanddecoratie, om je interieur mee op te fleuren. Bij Print My Art kun je kiezen uit een brede collectie van standaard prints, je favoriet selecteren van onze unieke samenwerkingen óf je eigen muurcirkel maken. Hieronder vind je een aantal prints die je exclusief als muurcirkel bij Print My Art kunt bestellen. 

Waar wordt een muurcirkel van gemaakt?

Je als je een muurcirkel bestelt, heb je de keuze uit een kunststof (forex) en aluminium (dibond) muurcirkel. De kunststof muurcirkel is ultralicht, is geschikt voor binnen en heeft een goede inkthechting. Onze aluminium muurcirkel is steviger, zwaarder, heeft een mooie glanslaag én is weersbestendig. Je kunt deze muurcirkel dus óók buiten ophangen. Alle cirkels worden geleverd met ophangset. 

Waarom kiezen voor een muurcirkel van Print My Art? 

✅ Exclusieve muurcirkels die speciaal voor Print My Art zijn gemaakt 
✅ 100% Nederlands product
✅ Vanaf 50 euro aan bestelwaarde betalen wij de verzendkosten 
✅ 10 euro korting op je 2e muurcirkel 
✅ Niet tevreden? Samen zoeken we naar een passende oplossing. 
✅ Goede (after)service – bekijk ook onze reviews op Trustpilot 
✅ We zijn flexibel en denken met je mee: wil je een bepaalde print op je muurcirkel? Mail ons met je vraag
✅  Jij als klant staat voorop! Je krijgt binnen 24 uur antwoord op je vraag per mail. 

Bestel je favoriet

Hoe hang je een muurcirkels op? 

Wanneer je een muurcirkel van Print My Art bestelt, ontvang je daar automatisch een ophangset bij. Dit bestaat uit een plug, schroef en plakplaatje om de muurcirkel mee te bevestigen. Haal het plakplaatje van de muurcirkel af, meet de juiste plek op de muurcirkel om ‘m op te hangen en plak het haakje erop. Maak een gaatje in de muur en doe de plug erin. Vervolgens kan de schroef erin waarmee je het plaatje ophangt. Onze ophangsets zijn weersbestendig en dus ook geschikt voor buiten. Wil je je muurcirkel buiten ophangen? Kies dan voor de aluminium-variant cirkel. 

Wat kosten een muurcirkel? 

De kosten zijn afhankelijk van het materiaal en het formaat. Je hebt de keuze tussen kunststof en aluminium en de doorsnede varieert tussen de 40 en 100 cm. De prijzen variëren daarmee tussen de 29,95 – 144.95 euro. Bekijk de producten en je ziet per formaat en materiaal de juiste prijs. 

Gratis verzending

vanaf 50 euro

Niet goed?

Binnen 30 dagen retourneren

4,1 van 5 sterren

Op Trustpilot

100% Veilig Afrekenen

Creditcard / IDEAL / Bancontact / Belfius

Voordat je vertrekt... wil je 10% korting op je volgende muurcirkel?

Nadat je het formulier hebt ingevuld ontvang je een mail in je inbox met daarin de kortingscode. Ook houden we je maximaal twee keer per maand op de hoogte van nieuwe collecties en acties. Hiervoor kun je je altijd uitschrijven.