Shopping Cart

Gratis verzending vanaf 50 euro

Muurcirkel jungle

Hé plantenliefhebber! Heb je jouw hele kamer omgetoverd tot een mini-Amazonegebied? Kun je jouw interieurstijl het beste omschrijven als een urban jungle? Of ben je gek op planten, maar lukt ‘t maar niet om ze in leven te houden? Je hebt misschien op “muurcirkel jungle” of een gerelateerde zoekterm gezocht en kwam toen op deze pagina uit. En met succes: want bij Print My Art vind je de tofste jungle muurcirkels. Fleur je woonkamer op of breid je urban jungle uit met een muurcirkel van ons. 🌿

Onze jungle muurcirkel collectie 

Als je ons kent, dan weet je dat beide eigenaars van Print My Art (Dennis & Jody) beiden digital nomads zijn en gek op reizen. Beiden vertoeven we ergens op de wereld in een tropisch oord. En grote kans dat daar ‘n jungle aanwezig is. 

Deze levensstijl maakt het lastig om planten te houden, maar gelukkig worden we vaak omringd door groen door de inspirerende omgevingen waar we heenreizen. Zo zat Dennis bijvoorbeeld maandenlang op Bali en Jody in Mexico. Naast dat we de prints van junglebladeren heel tof vinden, is deze collectie dus ook een weerspiegeling van onze levensstijl. 

Naast de jungle muurcirkels hebben ook andere collecties… 

De jungle muurcirkels is slechts een fractie van het aanbod op Print My Art. Zo kunnen natuurliefhebbers los op de bloemen-, landschappen en dierencollectie. Maar ook hebben we toffe samenwerkingen en exclusieve collecties.

De materialen van onze muurcirkels

Onze muurcirkels worden gemaakt van kunststof (forex) of twee lagen aluminium met daartussen een polyethyleen plaat (dibond). De kunststof variant heeft een mooie inkthechting waardoor kleuren helemaal tot leven komen. De aluminium variant is wat glanzender, steviger en voelt daardoor luxer aan. Daarnaast kunnen de aluminium muurcirkels ook buiten opgehangen worden: ze trotseren alle (extreme) weersomstandigheden. De kunststof muurcirkels zijn niet geschikt om buiten op te hangen. 

Regen, stom, sneeuw en hagel: onze aluminium muurcirkels trotseren alle extreme windomstandigheden. En goed nieuws: want muurcirkel jungle én andere collecties op onze webshop zijn ook in aluminium-variant te bestellen en dus buiten op te hangen! 

Wat kosten deze muurcirkel jungle? 

Hoeveel een muurcirkel kost is afhankelijk van het materiaal en het formaat. Je hebt de keuze tussen kunststof en aluminium en de doorsnede varieert tussen de 40 en 100 cm. De prijzen variëren daarmee tussen de 39,95 – 144.95 euro. 

Een muurcirkel met eigen foto

Staat de jungleprint die jij graag op een muurcirkel wil zetten niet op onze webshop? Of wil je graag je familie of een ander kiekje laten printen je muurcirkel voor buiten? Dan kan je ook een eigen cirkel maken. Je uploadt je foto, rekent af, wij controleren de kwaliteit, sturen een voorbeeld en vervolgens wordt de muurcirkel in productie genomen. Binnen enkele werkdagen wordt jouw muurcirkel bezorgd.

Gratis verzending

vanaf 50 euro

Niet goed?

Binnen 30 dagen retourneren

4,1 van 5 sterren

Op Trustpilot

100% Veilig Afrekenen

Creditcard / IDEAL / Bancontact / Belfius

Voordat je vertrekt... wil je 10% korting op je volgende muurcirkel?

Nadat je het formulier hebt ingevuld ontvang je een mail in je inbox met daarin de kortingscode. Ook houden we je maximaal twee keer per maand op de hoogte van nieuwe collecties en acties. Hiervoor kun je je altijd uitschrijven.