Shopping Cart

Gratis verzending vanaf 50 euro

Muurcirkel dried flower

Dried flowers ofwel droogbloemen, je ziet ze in ieder interieur terugkomen. Niet zo gek, want ze zijn overal verkrijgbaar. Je kunt zelf bloemen drogen en gebruiken in je interieur of haal ze bij de bloemist. Maar wat dacht je van droogbloemen aan de muur? We hebben het over dried flower muurcirkels. Dit zijn foto’s van droogbloemen die je in een muurcirkel zet. Een ontzettend leuke eyecatcher in je woon- of slaapkamer. En bij Print My Art vind je unieke muurcirkels van dried flowers die je nergens anders vindt.

Muurcirkel dried flower: 100% unieke prints

Het nadeel van veel wanddecooraties is dat ze vaak niet uniek zijn. Veel aanbieders kiezen dezelfde populaire collecties, maar daardoor kan je je als webshop niet onderscheiden.  Onze dried flower muurcirkels daarentegen zijn 100% uniek omdat we samenwerken met een fotograaf: Jeanine van BBP fotografie. Zij heeft deze foto’s geschoten voor de muurcirkel-collectie die exclusief bij ons wordt verkocht. Welke muurcirkel met dried flowers wil jij?

Nieuw: de light flower collectie

De dried flower muurcirkels lopen ontzettend goed op onze webshop en het is de best verkochte collectie op Print My Art. Deze muurcirkels hangen in tientallen woonkamers in Nederland en België. Vanwege het succes van deze collectie hebben we besloten om een zomerse collectie eraan toe te voegen: de light flower collectie. Zelfde samenwerkingen, zelfde muurcirkels maar dan met lichtere kleuren en andere dried flowers.

Van welk materiaal worden deze muurcirkels gemaakt?

Onze muurcirkels kunnen wel tegen een stootje, ze worden namelijk gemaakt van kunststof (forex) of twee lagen aluminium met daartussen een polyethyleen plaat. De kunststof variant heeft een mooie inkthechting waardoor kleuren helemaal tot leven komen. De aluminium variant is wat glanzender, steviger en voelt daardoor luxer aan. Daarnaast kunnen de aluminium muurcirkels ook buiten opgehangen worden: ze trotseren alle (extreme) weersomstandigheden. Voor welke muurcirkel kies jij?

Gratis verzending

vanaf 50 euro

Niet goed?

Binnen 30 dagen retourneren

4,1 van 5 sterren

Op Trustpilot

100% Veilig Afrekenen

Creditcard / IDEAL / Bancontact / Belfius

Voordat je vertrekt... wil je 10% korting op je volgende muurcirkel?

Nadat je het formulier hebt ingevuld ontvang je een mail in je inbox met daarin de kortingscode. Ook houden we je maximaal twee keer per maand op de hoogte van nieuwe collecties en acties. Hiervoor kun je je altijd uitschrijven.