fbpx

Muurcirkel buiten

Tijd om wat kleur en gezelligheid aan te brengen in de tuin. De grasmat die uit begint te dijen weer trimmen, een gezellige zithoek neerzetten en een aantal decoraties in je tuin. Het nadeel van decoraties is dat ze tegen een stootje moeten kunnen: zonde om kaarsenhouders weg te gooien omdat ze compleet verroest zijn door de regen of je wanddecoraties die zijn ondergesneeuwde niet meer lijken op hetgeen wat ze vroeger waren. Onze muurcirkels zijn geschikt voor binnen én buiten.

Muurcirkels voor buiten

Muurcirkels zijn ronde schilderijen met daarop een mooie platen. De platen maken de muurcirkel: hoe meer contrast en hoe mooier de plaat is, hoe mooier het effect is. Veel mensen hangen ze binnen op, maar buiten kan ook prima. Mits je het goede materiaal gebruikt.

Onze muurcirkels worden gemaakt van kunststof (forex) of twee lagen aluminium met daartussen een polyethyleen plaat (dibond). De kunststof variant heeft een mooie inkthechting waardoor kleuren helemaal tot leven komen. De aluminium variant is wat glanzender, steviger en voelt daardoor luxer aan. Daarnaast kunnen de aluminium muurcirkels ook buiten opgehangen worden: ze trotseren alle (extreme) weersomstandigheden. De kunststof platen kun je beter niet buiten ophangen: de kwaliteit kan eronder lijden.

Regen, stom, sneeuw en hagel: onze muurcirkels trotseren alle extreme windomstandigheden en dat maakt ze de allrounder op het gebied van tuinaccessoires. Bestel jouw favoriete muurcirkel voor buiten bij ons.

Een grote muurcirkel met een eigen foto

Staat de plaat die jij graag op een muurcirkel wil zetten niet op onze webshop? Of wil je graag je familie of een ander kiekje laten printen je muurcirkel voor buiten? Dan kan je ook een eigen cirkel maken. Je uploadt je foto, rekent af, wij controleren de kwaliteit, sturen een voorbeeld en vervolgens wordt de muurcirkel in productie genomen. Binnen enkele werkdagen wordt jouw muurcirkel bezorgd.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.