Shopping Cart

Gratis verzending vanaf 50 euro

Muurcirkels voor buiten

Tijd om wat kleur en gezelligheid aan te brengen in de tuin. De grasmat die uit begint te dijen weer trimmen, een gezellige zithoek neerzetten en een aantal decoraties in je tuin. Het nadeel van decoraties is dat ze tegen een stootje moeten kunnen: zonde om kaarsenhouders weg te gooien omdat ze compleet verroest zijn door de regen of je wanddecoraties die zijn ondergesneeuwde niet meer lijken op hetgeen wat ze vroeger waren. Onze muurcirkels zijn geschikt voor binnen én buiten.

Wat zijn muurcirkels voor buiten?

Muurcirkels zijn ronde schilderijen met daarop prints. De platen maken de muurcirkel: hoe meer contrast en hoe mooier de plaat is, hoe mooier het effect is. Veel mensen hangen ze binnen op, maar buiten kan ook prima. Mits je het goede materiaal gebruikt. Op deze pagina lees je welke muurcirkels je buiten kan ophangen en kun je je favoriet voor buiten direct bestellen.  

De materialen van onze muurcirkels

Onze muurcirkels worden gemaakt van kunststof (forex) of twee lagen aluminium met daartussen een polyethyleen plaat (dibond). De kunststof variant heeft een mooie inkthechting waardoor kleuren helemaal tot leven komen. De aluminium variant is wat glanzender, steviger en voelt daardoor luxer aan. Daarnaast kunnen de aluminium muurcirkels ook buiten opgehangen worden: ze trotseren alle (extreme) weersomstandigheden. De kunststof muurcirkels zijn niet geschikt om buiten op te hangen.

Regen, stom, sneeuw en hagel: onze aluminium muurcirkels trotseren alle extreme windomstandigheden en dat maakt ze de allrounder op het gebied van tuinaccessoires. En goed nieuws: want álle muurcirkels op onze webshop zijn ook in aluminium-variant te bestellen en dus buiten op te hangen! 

Wat kosten deze muurcirkels? 

Hoeveel een muurcirkel kost is afhankelijk van het materiaal en het formaat. Je hebt de keuze tussen kunststof en aluminium en de doorsnede varieert tussen de 40 en 100 cm. De prijzen variëren daarmee tussen de 39,95 – 144.95 euro. Bekijk de producten en je ziet per formaat en materiaal de juiste prijs. Sommige collecties waaronder de 3D-collectie zijn van Premium kwaliteit. Dit zijn unieke schetsen speciaal gemaakt voor Print My Art én voorzien van een extra glanscoating waardoor de plaat van de cirkel afspringt. De prijzen van deze collecties liggen hoger.  

Een muurcirkel voor buiten met eigen foto

Staat de plaat die jij graag op een muurcirkel wil zetten niet op onze webshop? Of wil je graag je familie of een ander kiekje laten printen je muurcirkel voor buiten? Dan kan je ook een eigen cirkel maken. Je uploadt je foto, rekent af, wij controleren de kwaliteit, sturen een voorbeeld en vervolgens wordt de muurcirkel in productie genomen. Binnen enkele werkdagen wordt jouw muurcirkel bezorgd.

Gratis verzending

vanaf 50 euro

Niet goed?

Binnen 30 dagen retourneren

4,1 van 5 sterren

Op Trustpilot

100% Veilig Afrekenen

Creditcard / IDEAL / Bancontact / Belfius

Voordat je vertrekt... wil je 10% korting op je volgende muurcirkel?

Nadat je het formulier hebt ingevuld ontvang je een mail in je inbox met daarin de kortingscode. Ook houden we je maximaal twee keer per maand op de hoogte van nieuwe collecties en acties. Hiervoor kun je je altijd uitschrijven.