Shopping Cart

Gratis verzending vanaf 50 euro

Muurcirkels met bloemen

Je zocht op “muurcirkels bloemen” of een gerelateerde zoekterm en kwam toen op onze webshop terecht. Logisch, want bij Print My Art hebben we een enorm aanbod aan muurcirkels met bloemen. Van stillevens van bloemen van oude meesters, tot droogbloemen en zelfs een 3D bloemencollectie. Lees op deze pagina’s alles over onze bloemen muurcirkels en bestel je favoriet. 

Muurcirkels met bloemen: de oude meesters 

De Nederlandse geschiedenis kent een hoop Oude Meesters. Schilders die een paar eeuwen geleden schilderijen maakten en die tot op de dag van vandaag in veel huishoudens hangen. Met bekende uitschieters zoals De Nachtwacht en het Meisje met de Parel

Daarnaast zien we dat de stillevens van bloemen met name enorm in trek zijn. Jan Davidsz, Abraham Mignon, Balthasar van der Ast en Herman Hestenburgh zijn Nederlandse schilders die tussen de 15e en 18e eeuw deze meesterwerken schilderden. Deze schilderingen worden anno nu in een modern jasje gestoken: de stillevens printen we op muurcirkels. Zo heb jij voor ‘n fijne prijs een mooie klassieker in een modern jasje aan de muur hangen. 

Muurcirkels met droogbloemen

Een boeket droogbloemen fleurt in één klap de hele woonkamer op. Ze verwelken niet en hebben geen water nodig. Ideaal! 

Wist je dat we samen met BBP Fotografie een collectie van droogbloemen hebben geschoten (de Dried Flower collectie)? Zo heb je ook een toffe plaat van droogbloemen aan de muur. De foto’s zijn exclusief voor Print My Art geschoten en daarom zie je ze niet terug op een andere webshop!

De kers op de taart: 3D Muurcirkels met bloemen

Als kers op de taart zijn we een héle toffe samenwerking aangegaan: namelijk met Rianne te Kaat. Zij is een van de dertig 3D-artiesten in de wereld en heeft exclusief voor Print My Art een collectie gemaakt. Deze muurcirkels van bloemen zijn in 3D getekend. Ook zijn deze muurcirkels van premium kwaliteit wat betekent dat ze alleen in aluminium mét extra glanscoating te bestellen zijn. Hierdoor springen de bloemen letterlijk van de muurcirkel af! 

De materialen van onze muurcirkels

Onze muurcirkels worden gemaakt van kunststof (forex) of twee lagen aluminium met daartussen een polyethyleen plaat (dibond). De kunststof variant heeft een mooie inkthechting waardoor kleuren helemaal tot leven komen. De aluminium variant is wat glanzender, steviger en voelt daardoor luxer aan. Daarnaast kunnen de aluminium muurcirkels ook buiten opgehangen worden: ze trotseren alle (extreme) weersomstandigheden. De kunststof muurcirkels zijn niet geschikt om buiten op te hangen. 

De muurcirkels uit de 3D collectie zijn van premium kwaliteit: alleen te bestellen in aluminium mét extra glanscoating om de 3D-print van de muurcirkel te laten springen. 

Regen, stom, sneeuw en hagel: onze aluminium muurcirkels trotseren alle extreme windomstandigheden. En goed nieuws: want álle muurcirkels op onze webshop zijn ook in aluminium-variant te bestellen en dus buiten op te hangen! 

Wat kosten deze bloemen muurcirkels? 

Hoeveel een muurcirkel kost is afhankelijk van het materiaal en het formaat. Je hebt de keuze tussen kunststof en aluminium en de doorsnede varieert tussen de 40 en 100 cm. De prijzen variëren daarmee tussen de 39,95 – 144.95 euro. 

Een muurcirkel  met eigen foto

Staat de bloem die jij graag op een muurcirkel wil zetten niet op onze webshop? Of wil je graag je familie of een ander kiekje laten printen je muurcirkel voor buiten? Dan kan je ook een eigen cirkel maken. Je uploadt je foto, rekent af, wij controleren de kwaliteit, sturen een voorbeeld en vervolgens wordt de muurcirkel in productie genomen. Binnen enkele werkdagen wordt jouw muurcirkel bezorgd.

Gratis verzending

vanaf 50 euro

Niet goed?

Binnen 30 dagen retourneren

4,1 van 5 sterren

Op Trustpilot

100% Veilig Afrekenen

Creditcard / IDEAL / Bancontact / Belfius

Voordat je vertrekt... wil je 10% korting op je volgende muurcirkel?

Nadat je het formulier hebt ingevuld ontvang je een mail in je inbox met daarin de kortingscode. Ook houden we je maximaal twee keer per maand op de hoogte van nieuwe collecties en acties. Hiervoor kun je je altijd uitschrijven.