fbpx

Metalen wanddecoratie

Metalen wanddecoratie: ideaal om binnen én buiten op te hangen. Dibond (twee aluminium platen met daartussen een polyethyleen plaat) is een metaal dat weersbestendig is.

Metalen muurdecoratie van Print My Art

Aangenaam, wij zijn Dennis en Jody van Print My Art. Wij verkopen (metalen) wanddecoraties voor in en rondom je huis. Of eigenlijk nog specifieker: muurcirkels. Muurcirkels in kunststof (forex) en aluminium (dibond). Laatstgenoemde materiaal is ook geschikt om buiten op te hangen onder je overkapping of tegen je schutting. Storm, hagel, sneeuw of regen: deze metalen muurcirkels kunnen tegen een stootje.

Waarom kiezen voor metalen wanddecoraties van Print My Art?

Je wilt een keer wat anders. Geen dertien-in-een-dozijn muurcirkels of saaie accessoires. Bij ons vind je de tofste platen die niemand anders weet. Hoe we dat garanderen? We werken exclusief samen met o.a. Free Birds Magazine die zonnige plaatjes voor ons schieten en BBP Design die onze populaire Dried Flower collectie heeft geschoten. En wat dacht je van 3D wanddecoraties? Ook die hebben we in onze collectie. Kortom: een hoop unieke platen voor aan jouw muur.

Naast die unieke samenwerkingen hebben we ook nog all time favorites zoals stillevens van bloemen, onze oude meesters en muurcirkels van dieren. Bekijk hieronder een greep uit onze standaard muurcirkels.

Je eigen foto op een metalen wanddecoratie vereeuwigen?

Een muurcirkel is een prominente wanddecoratie. Logisch dus dat ‘ie helemaal moet afgestemd zijn op je smaak. Misschien heb je ‘n foto van je bruiloft, je gezin of mooie plaat van een landschap die je graag wil vereeuwigen aan je muur. Bij ons kan je die foto’s uploaden zodat je ‘m als muurcirkel kan bestellen. Zo heb je ‘n mooie herinnering aan de muur die blijvend is.

Je wanddecoratie ophangen

Onze muurcirkels worden standaard geleverd met een metalen ophangplaatje die, net als onze metalen muurcirkels, weersbestendig is.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.