fbpx

Johannes Vermeer

Een bekende schilder uit de Nederlandse geschiedenis: Johannes Vermeer. Deze beroemde kunstschilder werd in 1632 geboren in Delft en overleed in 1675 in dezelfde plaats. Johannes Vermeer z’n bekendste schilderij is waarschijnlijk Het Meisje met de Parel.

Johannes Vermeer en de Gouden Eeuw

Op het gebied van handel, wetenschap en kunsten maakte Nederland een bloeiperiode door. Andere bekende kunstenaars die in deze eeuw leefden waren onder andere Rembrandt van Rijn en Frans Hals.

Andere bekende schilderijen van Johannes Vermeer

Naast het meisje met de parel heeft Johannes Vermeer nog andere schilderijen gemaakt die je ongetwijfeld bekend in de oren klinken. Denk aan het melkmeisje en de liefdesbrief.

Een kunstwerk van Johannes Vermeer in een nieuw jasje

Bij Muurbloemetje hebben we de bekendste schilderijen van Johannes Vermeer in een nieuw jasje gestoken. Deze bekende kunstwerken kan je daarom ook op een muurcirkel bestellen: oude kunst meets nieuw design.

Bekijk onze collectie op Bol.com of bestel jouw favoriete oude meester bij Muurbloemetje.

Wat kost een muurcirkel?

Dat hangt af van het materiaal en het formaat dat je kiest. Forex is iets goedkoper dan dibond en er zijn drie verschillende maten: 40 cm, 60 cm en 80 cm doorsnede. De prijzen variëren tussen de 44.95 – 124.95 euro.

Direct een muurcirkel bestellen?

Vinden we super leuk! Bestel direct in onze webshop en binnen enkele werkdagen valt jouw product al op de mat. Vanaf 50 euro betalen wij de verzendkosten voor jou!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.