fbpx

Dé interieurtrends van 2021

Dé interieurtrends van 2021

Ben jij ook zo gek op alles wat te maken heeft met het inrichten van je interieur? Blader jij het liefst de hele dag door woonmagazines of struin je graag schattige interieurwinkeltjes af? Dan ben je hier op de goede plek! Wij vertellen je graag meer over de interieurtrends van 2021

Interieurtrend #1: Wabi Sabi

Huh, bedoelen we nou dat groene goedje waaraan je je mond brandt na het eten ervan? Nee, we hebben het over een interieurtrend die wel uit datzelfde land komt: Wabi Sabi uit Japan. Letterlijk vertaald als “de kunst van de imperfectie”. Puurheid en duurzaamheid worden steeds belangrijker, dat is waar Wabi Sabi om draait. Spullen die niet meer helemaal goed zijn en minimalisme spelen hierin een belangrijke rol.

Wanddecoratie dat thuishoort in een Wabi Sabi interieur

Interieurtrend #2: Klassiek

Bij een klassiek interieur denk je misschien aan saai, stoffig en degelijk. Niets is echter minder waar. Klassiek is in, met de spullen van nu. Denk aan ronde vormen, de perfecte balans tussen modern en authentiek en sophistication. 

Wanddecoratie dat thuishoort in een klassiek interieur

Interieurtrend #3: Urban Jungle

We willen méér groen! Minimalisme, veganisme en duurzaamheid zijn nu bijna het gesprek van de dag. Logisch dat dit zich door vertaalt naar jouw interieur. Kies voor veel planten en groen in je (witte) interieur voor een spannend contrast. We hebben een speciale jungle collectie voor de liefhebben die houdt van een kleurrijk interieur en een minimalistic collectie die perfect matched by je groene jungle in de woonkamer.

Wanddecoratie dat thuishoort in een Urban Jungle interieur

Ronde vormen: de interieurtrend van 2021

Bij het klassieke interieur vertelden we je al meer over de ronde vormen in huis en we gaven al een suggestie voor toffe muurcirkels per stijl. Muurcirkels zijn namelijk dé interieurtrend van 2021! Waar je voorheen gepersonaliseerde posters of canvassen aan de muur hing, zijn nu ronde vormen de way to go. Kies voor een vrolijk kleurtje zoals een stel rozen aan de muur, of maak een statement met onze black and white collectie. Wat je stijl ook is: voor ieder interieur is er de perfectie muurcirkel. En staat op dit moment jouw favoriet er niet tussen? Stuur dan een mailtje naar [email protected] of upload je eigen foto in een muurcirkel.

Share this post

There are no comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.