fbpx

Maak je woning lenteproof met deze interieur accessoires

interieur accessoires

Maak je woning lenteproof met deze interieur accessoires

De lente staat weer voor de deur. En eerlijk is eerlijk, helemaal in deze gekke tijd kijken we er méér dan ooit naar uit. Picknicken in het park, lange wandelingen maken en je ontbijt opeten in het ochtendzonnetje in de tuin.. wij kunnen niet wachten. Met deze interieur accessoires haal je de lente in huis. 

Interieur accessoires maken je woonkamer

De muur een likje verf, een mooie houten vloer en robuuste eettafel. Wij houden ervan. Maar eerlijk is eerlijk, een woonkamer zonder de juiste interieur accessoires is als een bos zonder bomen. Het is vreemd, het kan niet en er mist iets. Met de juiste items in huis zorg je er namelijk voor dat het interieur de juiste sfeer uitstraalt.

Droogbloemen

Rennend door de heide, dansend in je luchtige jurkje met de zon op je gezicht. Je eigen boeket aan het samenstellen om thuis op de tafel te zetten. Wij zijn toch niet de enigen die hieraan denken bij het woord droogbloemen? Maar eerlijk is eerlijk, dansend op je bloten voeten door de heide is niet iets wat je dagelijks doet. Zeker niet als je in de stad woont.

Voor ons staan droogbloemen symboliek voor de lente. Een mooi boeket op de tafel fleurt de boel lekker op. En wist je dat we samenwerken met BBP Fotografie voor de tofste plaatjes? Samen met Jeanine hebben we een speciale droogbloemen collectie opgezet. Zo heb je het hele jaar door dat lentegevoel in huis!

Meer groen!

Gróééén, gróééén! We horen onszelf nog steeds hard meeroepen met de tv in de tijd dat François Boulangé nog Lingo presenteerde (ja, zo oud zijn we). Maar nee, we hebben het hier niet over het spelletjesprogramma waarin je woorden moet raden. We hebben het over meer groen in huis, oftewel planten als interieur accessoire.

Planten zijn wat ons betreft een echte musthave. Een gave bananenplant in pot of een aantal hangplanten aan een raster aan het plafond. Gelukkiger kan je ons niet maken. Het zorgt voor een mooie aankleding en het geeft je huis een instant lentegevoel. Daarbij zijn planten ook nog súpergezond om te hebben. Ze geven veel zuurstof af en zorgen ervoor dat jij je beter focust. Kunnen we wel gebruiken, nu we met z’n allen zoveel thuis zijn.

Enne, heb je geen groene vingers? Dan kan je ook een muurcirkel ophangen uit onze jungle collectie.

Kleuren in je lenteproof interieur

Als we denken aan het voorjaar, dan denken we aan kleur. Terwijl we in de winter vooral voor de open haard willen liggen met een dekentje, met antraciet en andere donkere kleuren, willen we nu weer felle kleuren. Wist je dat wij collectie hebben van muurcirkels en abstracte landschappen? Perfecte interieur accessoires in je lenteproof interieur!

Favoriete lenteproof interieur accessoires

Dit zijn onze favoriete interieuritems.. maar we zijn ook benieuwd naar die van jou! Welke items zijn jouw favoriet? En welke hangen het liefst aan jouw muur? Laat het weten in de reacties.

Share this post

There are no comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.