Shopping Cart

Gratis verzending vanaf 50 euro

Heb je binnenkort een housewarming? Dan geef je dít cadeau!

Blijf maandelijks op de hoogte en ontvang 10% korting in je mail

* verplicht veld

Je beste vriend, vriendin of familielid waarmee je close bent heeft een nieuw huis. En bij een nieuw huis hoort natuurlijk een housewarming. Je hebt er al helemaal zin in, want je kan niet wachten om het nieuwe huis – met bijbehorend interieur – te bewonderen. Maar daarna kickt de realiteit in: want wát moet je als housewarmingcadeau geven?

Een housewarmingcadeau wil je natuurlijk zorgvuldig uitkiezen. Een envelopje met geld is gemakkelijk, maar tegelijkertijd ook erg saai. Een fles wijn is altijd goed, maar waarschijnlijk puilt het wijnrek na zo’n avond uit omdat iedereen een flesje drank geeft. Een cadeaubon is leuk en praktisch, maar meestal vind je ze een paar jaar later verfrommeld terug tussen de rest van de paperassen – en is de uiterste inleverdatum allang verstreken. Daarom wil je een housewarmingcadeau geven dat impact maakt.

Accessoires voor in huis als housewarmingcadeau

Eigenlijk zijn accessoires voor in huis het allerleukste om te geven. De bewoners zijn vaak bezig met het inrichten van het huis en de accessoires komen vaak het laatste. Maar eerlijk is eerlijk: het is ook het lastigste om te geven. Want tenzij de host van de housewarming door en door kent, is het lastig om zoiets specifieks te geven. Iedereen z’n smaak verschilt en je wil natuurlijk niet een cadeau geven dat eindigt op het kleinste kamertje van het huis.

housewarmingcadeau

Een muurcirkel als housewarmingcadeau

Je komt binnen op de housewarming en bent een van de eerste gasten. Terwijl je in gesprek raakt met de gastvrouw- of heer, galmt het in huis. Nu weet je zeker dat je het juiste housewarmingcadeau hebt meegebracht. Je hebt namelijk een muurcirkel voor ze gekocht. Hang je wat aan de muren en leg je een leuk tapijt op de grond, dan wordt geluid gedempt in huis. Niet alleen fleur je hun huis ermee op, het heeft dus ook nog een praktisch nut.

En nu hoor ik je hardop denken: wat is er nou zo speciaal aan een muurcirkel? Allereerst komen muurcirkels helemaal terug in de interieurs van nu. In de jaren ’70 zag je behangen met veel ronde cirkels voorbijkomen. Nu pakken we het wat subtieler aan met één ronde vorm aan de muur. Het onderbreekt de strakke lijnen in een modern, industrieel of Skandinavisch interieur en is een echte eyecatcher aan de muur. 

Daarnaast zijn onze muurcirkels extra speciaal: we selecteren de uniekste platen én werken samen met ontwerpers en fotografen. Daarom kunnen wij muurcirkels aanbieden die anderen niet hebben. Onze Dried Flower collectie (in samenwerking met BBP Fotografie) is bijvoorbeeld veruit het meest populair. En het staat ook nog eens leuk naast dat bosje droogbloemen op keukentafel.

Bestel je housewarmingcadeau bij Print My Art

Heb jij volgende week een housewarming? Bestel dan nu alvast je muurcirkel. Binnen drie werkdagen heb je ‘m op de mat inclusief ophangsysteem. Kies zelf welke collectie je erop wil laten drukken ÓF upload je eigen foto. Want hoe leuk is het om jullie vriendschap of sterke familieband vast te leggen op een muurcirkel? Dat wordt een housewarmingcadeau om nooit te vergeten.

Gratis verzending

vanaf 50 euro

Niet goed?

Binnen 30 dagen retourneren

4,1 van 5 sterren

Op Trustpilot

100% Veilig Afrekenen

Creditcard / IDEAL / Bancontact / Belfius

Voordat je vertrekt... wil je 10% korting op je volgende muurcirkel?

Nadat je het formulier hebt ingevuld ontvang je een mail in je inbox met daarin de kortingscode. Ook houden we je maximaal twee keer per maand op de hoogte van nieuwe collecties en acties. Hiervoor kun je je altijd uitschrijven.