Shopping Cart

Gratis verzending vanaf 50 euro

Fleur je interieur op met Hexagons

Ken jij ze al, hexagons? Ze fleuren de muren in je huis in één klap op en zijn een frisse afwisseling met de ‘standaard’ muurdecoraties. Bij Print My Art zijn een aantal van onze muurcirkels óók als hexagon te verkrijgen. Onder andere deze:

Hexagons

Wat zijn hexagons? 

Hexagons zijn zeshoeken. Bij Print My Art kun je hexagons bestellen om aan de muur te hangen. Door de unieke uitsneden in de hoeken passen meerdere hexagons mooi in elkaar. Of kies voor verschillende formaten om het helemaal speels te maken. 

De hexagons zijn zeshoekige platen die je op dezelfde manier als de muurcirkels ophangt. Onze populairste prints zijn nu ook als hexagon beschikbaar! 

Van welk materiaal worden de hexagons gemaakt?

Op dit moment worden de hexagons gemaakt van aluminium (dibond). Dit zijn twee aluminium platen met daartussen een polyethyleen plaat. Het materiaal is weersbestendig en daarom kun je het zowel binnen als buiten ophangen. Onze hexagon muurdecoraties zijn iets duurder dan andere aanbieders, maar dat komt door de kwaliteit van het materiaal. Deze hexagons zijn wat zwaarder en daardoor blijven ze lang mooi. Deze aluminium wanddecoraties hebben een goede inkthechting waardoor je print er echt uitspringt. 

In welke formaten zijn de hexagons te bestellen?

Op dit moment bieden we de hexagons aan in drie formaten: Ø 40, 60 en 80 cm. Wil je liever een groter formaat? Dat kan! Stuur een mail naar [email protected] met de print die je erop wil laten printen. We zorgen voor een voorbeeld én de bijbehorende prijs. Na akkoord nemen we ‘m voor je in productie. 

Je eigen foto op een hexagon  

Een vakantiekiek of een toffe print die je hebt gezien: je kunt het direct uploaden op je eigen hexagon. Jij bepaalt dus zélf wat er op je hexagon komt te staan. Via deze pagina kun je gemakkelijk je foto uploaden en wij zorgen ervoor dat het wordt afgebeeld op de hexagon. Nadat je hebt afgerekend, sturen we éérst een voorbeeld van hoe het wandkleed eruit komt te zien. Zodra jij hierop akkoord geeft, wordt het hexagon in productie genomen en ontvang je ‘m binnen 2-3 werkdagen thuis. 

Hexagon muurdecoratie

Naast hexagons heeft Print My Art ook nog andere producten…

Naast hexagons kun je op onze webshop ook nog muurcirkels bestellen. Voor onze muurcirkels werken we samen met fotografen, 3D artiesten en andere creatievelingen. Daardoor kunnen we, naast de standaard collecties, ook andere prints aanbieden die exclusief op Print My Art te koop zijn. Voorbeelden van die collecties zijn de Dried Flower collectie, onze 3D muurcirkels en de heerlijke zonnige plaatjes van de Free Birds

Waarom kiezen voor hexagons of muurcirkels van Print My Art?

✓ Geproduceerd in Nederland 
✓ Meest populaire prints in onze collecties
✓ Exclusieve prints in samenwerking met artiesten 
✓ Hoge beoordelingen op Trustpilot 
✓ Gemaakt in Nederland 
✓ Vanaf 50 euro betalen wij de verzendkosten voor jou 
✓ Twee producten bestellen? Dan ontvang je 10 euro op je bestelling!
✓ Binnen 2-3 werkdagen in huis 
✓ Binnen 24 uur antwoord op je vragen via mail 

Gratis verzending

vanaf 50 euro

Niet goed?

Binnen 30 dagen retourneren

4,1 van 5 sterren

Op Trustpilot

100% Veilig Afrekenen

Creditcard / IDEAL / Bancontact / Belfius

Voordat je vertrekt... wil je 10% korting op je volgende muurcirkel?

Nadat je het formulier hebt ingevuld ontvang je een mail in je inbox met daarin de kortingscode. Ook houden we je maximaal twee keer per maand op de hoogte van nieuwe collecties en acties. Hiervoor kun je je altijd uitschrijven.