Shopping Cart

Gratis verzending vanaf 50 euro

Black friday 2022

Black friday 2020 staat weer voor de deur. Als geen ander weten wij wat dat betekent: toffe items of gadgets inslaan voor een superscherpe prijs. Ook wij zullen dit jaar een superscherpe korting aanbieden tijdens black friday. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Wat is black friday?

Black friday is overgewaaid uit Amerika, waarbij er de dag na Thanksgiving inkopen worden gedaan voor de kerst. Shopping malls en andere giganten stunten dan enorm met prijzen en dit fenomeen is over de grote plas gewaaid. Tegenwoordig bieden een hoop webshops scherpe aanbiedingen aan op deze dag. Ook wij van printmyart.nl zullen je een scherp aanbod doen.

Wat houdt de black friday actie van printmyart.nl in?

De inhoud van de actie op Black Friday 2020 houden we nog even geheim en delen we met je op Black friday om precies 00.00 Nederlandse tijd. Dat valt dit jaar op 27 november. Wanneer je je inschrijft met je e-mailadres, ontvang je stipt op dit tijdstip de aanbieding. Het hele weekend kan je dan met de hoogste korting ooit jouw wall circle bestellen. Ben je enthousiast geraakt? Meld je dan direct aan!

[contact-form-7 id=”2306″ title=”Black friday aanbieding”]

Gratis verzending

vanaf 50 euro

Niet goed?

Binnen 30 dagen retourneren

4,1 van 5 sterren

Op Trustpilot

100% Veilig Afrekenen

Creditcard / IDEAL / Bancontact / Belfius

Voordat je vertrekt... wil je 10% korting op je volgende muurcirkel?

Nadat je het formulier hebt ingevuld ontvang je een mail in je inbox met daarin de kortingscode. Ook houden we je maximaal twee keer per maand op de hoogte van nieuwe collecties en acties. Hiervoor kun je je altijd uitschrijven.