Shopping Cart

Gratis verzending vanaf 50 euro

Fleur je woonkamer op met een aquarel schilderij

Een aquarel schilderij staat mooi in iedere woonkamer. Deze unieke schilderkunst zorgt voor unieke platen en geeft iedere ruimte een opfrisser. Misschien zocht je op “aquarel schilderij” omdat je een mooie klassieker in de woonkamer wil hangen. Maar heb je er al eens aan gedacht om een aquarel muurcirkel aan de muur te hangen? Een klassieker in een nieuw jasje. En bij Print My Art kun je de tofste aquarellen op een muurcirkel bestellen. 

Wat is een aquarel?

Een aquarel betekent letterlijk “gewassen tekening”. Het is een schilderij dat gemaakt is met waterverf. Een waterverf of aquarel schilderij is praktisch hetzelfde. En bij Print My Art kun je de aquarellen als muurcirkel bestellen. Traditionele schilderijen in een nieuw jasje. Hieronder vind je een greep uit onze muurcirkels: aquarellen met bloemen en andere schildertechnieken voor muurcirkels met bloemen, zoals abstracte muurcirkels en stillevens. 

Wat kosten deze aquarel muurcirkels?

De kosten hangen af van de grootte, het materiaal en de collectie. Deze aquarel schilderijen en andere muurcirkels zijn te bestellen in 40 t/m 100 cm doorsnede. De materialen zijn kunststof (forex) of aluminium (dibond). Laatstgenoemde materiaal is weersbestendig en daarom kun je ook je tuin ermee opfleuren. De prijzen van de muurcirkels variëren tussen de 39,95 en 144,95 euro. Selecteer jouw favoriet in de shop en je ziet direct de juiste prijs. 

Je eigen aquarel op een muurcirkel printen?

Heb je zelf een aquarel geschilderd en hier een digitaal bestand van? Dan kun je ook je eigen schilderij uploaden en op een muurcirkel, hexagon of zelfs wandkleed. Leuk om zelf op te hangen of om te geven. Want op de tweede muurcirkel krijg je in je bestelling tien euro korting. 

Gratis verzending

vanaf 50 euro

Niet goed?

Binnen 30 dagen retourneren

4,1 van 5 sterren

Op Trustpilot

100% Veilig Afrekenen

Creditcard / IDEAL / Bancontact / Belfius

Voordat je vertrekt... wil je 10% korting op je volgende muurcirkel?

Nadat je het formulier hebt ingevuld ontvang je een mail in je inbox met daarin de kortingscode. Ook houden we je maximaal twee keer per maand op de hoogte van nieuwe collecties en acties. Hiervoor kun je je altijd uitschrijven.