Shopping Cart

Gratis verzending vanaf 50 euro

Fleur je woonkamer op met aquarel bloemen

Gék op bloemen! Wij snappen die uitspraak wel. Want wij zijn gek op bloemen in iedere vorm. En veel van onze klanten ook: want onze muurcirkels met bloemen zijn veruit de populairste muurcirkels. En daarom hebben we besloten om ons daar meer op te richten. Méér muurcirkels met bloemen. Daarom kun je nu ook muurcirkels met aquarel bloemen bestellen op Printmyart.nl

Wat is een aquarel?

Een aquarel betekent letterlijk “gewassen tekening”. Het is een schilderij dat gemaakt is met waterverf. Een waterverf of aquarel schilderij is praktisch hetzelfde. En bij Print My Art kun je de aquarellen als muurcirkel bestellen. Traditionele schilderijen in een nieuw jasje. Hieronder vind je een greep uit onze muurcirkels: aquarellen met bloemen en andere schildertechnieken voor muurcirkels met bloemen, zoals abstracte muurcirkels en stillevens. 

Wat kosten deze muurcirkels met aquarel bloemen?

De kosten hangen af van de grootte, het materiaal en de collectie. De ronde muurdecoraties zijn te bestellen in 40 t/m 100 cm doorsnede. De materialen zijn kunststof (forex) of aluminium (dibond). Laatstgenoemde materiaal is weersbestendig en daarom kun je ook je tuin ermee opfleuren. De prijzen van de muurcirkels variëren tussen de 39,95 en 144,95 euro. Selecteer jouw favoriet in de shop en je ziet direct de juiste prijs. 

Je eigen aquarel op een muurcirkel printen?

Heb je zelf een aquarel gemaakt en hier een digitaal bestand van? Dan kun je ook je eigen aquarel uploaden en op een muurcirkel, hexagon of zelfs wandkleed bestellen. Leuk om zelf op te hangen of om te geven. Want op de tweede muurcirkel krijg je in je bestelling tien euro korting. 

Gratis verzending

vanaf 50 euro

Niet goed?

Binnen 30 dagen retourneren

4,1 van 5 sterren

Op Trustpilot

100% Veilig Afrekenen

Creditcard / IDEAL / Bancontact / Belfius

Voordat je vertrekt... wil je 10% korting op je volgende muurcirkel?

Nadat je het formulier hebt ingevuld ontvang je een mail in je inbox met daarin de kortingscode. Ook houden we je maximaal twee keer per maand op de hoogte van nieuwe collecties en acties. Hiervoor kun je je altijd uitschrijven.