fbpx

Accessoires voor de kinderkamer

accessoires kinderkamer

Accessoires voor de kinderkamer

Jullie verwachten een (eerste) kindje of je peuter wordt een kleuter. Dan is het tijd voor een upgrade van de kinderkamer. Je vindt online een oneindige keuze aan accessoires voor de kinderkamer. Wij zijn er gek op! Maar het brengt ook wel wat keuzestress met zich mee.. want wat kies je? Je wilt natuurlijk een leuke kinderkamer met betaalbare accessoires. Wij geven tips om de kinderkamer op te vrolijken met accessoires. 

Accessoires voor de kinderkamer

Voordat je gaat shoppen voor de accessoires van de kinderkamer, wil je natuurlijk eerst de basics klaar hebben staan. Een mooi bed, commode of kledingkast zijn essentieel. Een linkje verf op de muur: wat dacht je van pastelroze, mintgroen of hemelsblauw?

Vervolgens ga je kijken naar de accessoires van de kinderkamer. Een groeimeter, droomvanger en leuke lamp zijn een greep uit een aantal decoraties. Maar je wilt natuurlijk niet de muur vergeten. Wat hang je hieraan op? Wij hebben wel een idee..

Muurdecoratie in een kinderkamer

Tja, als je ons een beetje kent dan weet je wel waar dit naartoe gaat. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in muurcirkels. En nu hoor ik je al denken: leuk, maar daar zit toch niks tussen voor de kinderkamer? Inderdaad, een muurcirkel van een oude meester, dried flower of abstract landschap is ook niet het eerste waar wij aan denken als we het hebben over muurcirkels voor kinderkamers. Maar wist je dat we ook een speciale kinderkamer collectie hebben?

Muurcirkels voor de kinderkamer

Een muurcirkel van een koala, panda, of van eenhoorns. Daaruit bestaat onze huidige collectie. En zeg nou eerlijk, ze zien er toch super cute uit? 😍

Of upload je eigen muurcirkel

Zit jouw favoriet er niet tussen? Je kunt ons altijd een mail sturen en dan kijken we of we een speciale muurcirkel voor jou kunnen maken, afhankelijk van je wensen. Maar je kunt ook je eigen muurcirkel uploaden. Bijvoorbeeld een foto van je kleine dreumes of een op maat gemaakte cirkel. Met het ontwerpprogramma Canva kan je bijvoorbeeld je eigen afbeelding maken en ‘m uploaden. Zo kan je de naam en geboortedatum op de muurcirkel laten zetten.

Zorg bij de eigen upload dat je een foto (of eigen ontwerp) kiest met de hoogste kwaliteit (tenminste 2000 x 2000 pixels voor het beste resultaat – Whatsapp foto’s zijn te klein). Eigen uploads kunnen niet geretourneerd worden. Mail ons met je vragen of begin direct met het uploaden van je persoonlijke muurcirkel.

Share this post

There are no comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.