fbpx

3D Muurcirkel

Een muurcirkel mag niet in jouw interieur missen. Muurdecoraties zorgen voor demping in je woonkamer én het staat natuurlijk ontzettend leuk. Veel interieurs van nu hebben strakke lijnen. Denk aan de statistische industriele, minimalistische of Skandinavische interieurs. Een muurcirkel onderbreekt die strakke lijnen en is daardoor een echte eyecatcher aan je muur.

Als je Print My Art al een tijdje volgt, dan weet je dat we iedere keer weer unieke collecties publiceren. We werken samen met fotografen zoals BBP Design en Free Birds Magazine. Die collecties vallen enorm goed in de smaak bij onze klanten en kan je nergens anders verkrijgen. En daarom hebben we nu een nieuwe, unieke collectie die je niet mag missen: 3D muurcirkels.

De 3D Muurcirkels van Print My Art

Wij zijn de eerste webshop in muurcirkels die samenwerken met een 3D artist en daarmee dus uniek met deze 3D muurcirkels. Je ziet wel vaker 3D muurcirkels waar het design OP de muurcirkel ligt. Maar met deze collectie wordt juist de tekening in 3D gemaakt. Dit is een unieke techniek waardoor het lijkt alsof de tekening uit je muurcirkel springt.

Wat maakt deze 3D muurcirkels zo speciaal?

Wij kunnen natuurlijk niet zelf deze 3D muurcirkels maken, daar schakelen we graag professionele hulp bij in. Die professionele hulp halen we bij Rianne Te Kaat, een 3D artist hier in Nederland. Normaliter maakt zij tekeningen op straten, gebouwen of middenin stadcentra. Zij is één van de zes 3D artiesten die Nederland rijk is. En wereldwijd zijn er maar 30 3D artiesten die deze techniek beheersen. En speciaal voor ons heeft ze een collectie gemaakt die op onze muurcirkels terecht komt. Wij zijn dus extreem blij, dankbaar en vereerd dat zij voor ons deze collectie heeft gemaakt.

Een 3D muurcirkel bestellen

Binnenkort vind je de eerste muurcirkels in 3D op onze website. Wil je alvast een preview zien of ben je geïnteresseerd in een uniek design van Rianne? Stuur een mail naar [email protected] en wij helpen je graag verder.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.